• MFSL ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO [ULTRADISC ONE STEP LP]

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO [ULTRADISC ONE STEP LP]

Ultradisc One-Step LP - UD1S 2-015
Artikelnummer:
7201520
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:

€199,00 €99,00

Incl. btw

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO [ULTRADISC ONE STEP LP]

TITLE

1. Eldorado Overture
2. Can't Get It Out of My Head
3 .Boy Blue
4. Laredo Tornado
5. Poor Boy (The Greenwood)
6. Mister Kingdom
7. Nobody's Child
8. Illusions in G Major
9. Eldorado
10. Eldorado Finale

Het album "Eldorado" van Electric Light Orchestra (ELO) is een conceptalbum uitgebracht in 1974. Het is het vierde studioalbum van de band en wordt beschouwd als een van hun beste werken. Het verhaal van het album gaat over een man genaamd Walter die ontsnapt aan de realiteit van zijn dagelijks leven door te dromen over een magische wereld genaamd Eldorado.

Het album is geremasterd en opnieuw uitgebracht door Mobile Fidelity Sound Lab (MFSL) als een UltraDisc One Step LP. Dit houdt in dat de opname op een zeer hoogwaardige manier is geperst op vinyl, waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technologieën. Hierdoor krijg je als luisteraar een zeer gedetailleerd en helder geluid.

Deze uitgave van Eldorado op vinyl is geperst op 180-grams vinyl en wordt geleverd in een luxe doos met een unieke hoes en een boekje met foto's en informatie over het album. Het vinyl is gemaakt van hoogwaardig vinyl, wat resulteert in een zeer dynamisch geluid.

Het album bevat hits zoals "Can't Get It Out of My Head" en "Boy Blue", en wordt beschouwd als een van de beste conceptalbums aller tijden. Het is een must-have voor fans van ELO en liefhebbers van hoogwaardige vinyl uitgaven.

Het album Eldorado van Electric Light Orchestra (ELO) is voornamelijk het werk van Jeff Lynne, die verantwoordelijk was voor het schrijven, produceren en zingen van de nummers. Lynne wordt bijgestaan door enkele andere muzikanten, waaronder Richard Tandy op keyboards, Bev Bevan op drums en Mike de Albuquerque op basgitaar. Daarnaast is er ook een strijksectie te horen op het album, bestaande uit Mik Kaminski op viool, Hugh McDowell op cello en Melvyn Gale op cello.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen