Welkom Gast!
Winkelwagen

Leverings- en betalingsvoorwaarden

CD Vinyl 4 U mag de door de klant doorgegeven naw-gegevens gebruiken voor het afhandelen en/of uitvoeren van de opdracht die gegeven is. Daarnaast zal CD Vinyl 4 U deze gegevens incidenteel gebruiken om de klant te informeren over shows/beurzen, nieuwe artikelen/titels, etc.

CD Vinyl 4 U stuurt de door de klant bestelde artikelen naar het opgegeven afleveradres. Indien blijkt dat deze gegevens niet kloppen, dan blijft de klant aansprakelijk voor de levering. CD Vinyl 4 U is in deze niet aansprakelijk voor fouten in naam- en adresgegevens.

Voor de bestelde goederen geldt een retourtermijn van 14 dagen, tenzij dit anders is aangeven. Mocht de bestelling niet aan de verwachtingen voldoen dan kan de klant deze op eigen kosten retourneren binnen 2 dagen na verzenddatum, compleet, ongebruikt en in de originele gesealde verpakking (hiermee wordt de gesealde verpakking van het product bedoeld; dus het folie om de lp, cd of andere audio accessoire. Producten die niet goed zijn door fouten in het fabricageproces worden in overleg met CD Vinyl 4 U vervangen.

Bestelde goederen worden binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Bij afwijkingen hierop wordt u per mail op de hoogte gehouden. Betaling geschiedt via Ideal, Paypal, Your giftcard of iban/bankoverschrijving.

De verzending is gratis binnen Nederland. Voor België wordt €10,- in rekening gebracht bij bestellingen onder € 50,-. Voor alle overige landen worden post.nl tarieven gehanteerd.
 
Wij doen niet aan deelleveringen. Wanneer meerdere artikelen worden besteld waarvan één of meerdere producten backorders zijn, worden alle bestelde producten tegelijk verzonden.( Wanneer er een te kort is bij onze levrancier; ontvangt u wel een deellevering)
 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, onder voorbehoud van typfouten.

Afbeeldingen/specificaties kunnen enigszins afwijken.

Bedenktijd

CD Vinyl 4 U wil alleen maar tevreden klanten hebben. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u aan de hand van de onderstaande voorwaarden het artikel retour sturen en omruilen of uw geld terug krijgen.

Indien onderstaande informatie in strijd is met het bepaalde in de Algemene Voorwaarden, prevaleren de Algemene Voorwaarden.

 • Het wettelijke recht om de koop te ontbinden, geldt slechts voor consumenten waarbij een termijn van 14 kalenderdagen wordt gehanteerd. Kopers die handelen ter uitoefening van hun beroep of bedrijf zijn van deze regeling uitgesloten.
 • Kopers die van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dienen hun verklaring tot ontbinding binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product schriftelijk (per brief of email) kenbaar te maken.
 • U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging. Uiterlijk 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst dient vervolgens het product aan CD Vinyl 4 U te worden teruggezonden.
 • Terugzending geschiedt aan het volgende adres:
  CD Vinyl 4 U 
  T.a.v. Retourzendingen
  Oedsmawei 18a
  9001 ZJ Grou
 • De koopprijs (excl. verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na de datum waarop het stuk waarmee de ontbinding is ingeroepen de verkoper heeft bereikt, door CD Vinyl 4 U aan de Koper terugbetaald.
 • Indien de producten door de Koper niet of in beschadigde of verminderde toestand worden teruggezonden, dan dient de Koper de hierdoor ontstane schade te vergoeden, ook indien de schade een gevolg is van gebruik conform de voorschriften van de fabrikant. Dit is slechts anders wanneer de schade slechts is ontstaan bij het uitproberen van het product, zoals dat in een winkel ook zou kunnen. De koper kan de verplichting tot schadevergoeding voorkomen door het product na aflevering niet in gebruik te nemen en bovendien alle vereiste zorg te dragen om beschadiging te voorkomen.Koper is verplicht om uiterlijk 14 dagen na de ontbinding het product aan CD Vinyl 4 U terug te zenden voor rekening koper. Behalve eventuele schadevergoedingen, worden door CD Vinyl 4 U geen kosten in rekening gebracht.
 • Het recht tot ontbinding geldt niet voor producten die:
  • gebruikt zijn
  • producten in geopende verpakking ( het verbreken van de gesealde verpakking van een cd/ lp of andere audio accessoire)
  • producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper (maatservice)
  • producten die specifiek voor de koper zijn besteld
  • Audio- en video-opnamen en DVD's/CD's indien de koper de verzegeling heeft verbroken ( het verbreken van de gesealde verpakking van een cd/ lp of andere audio accessoire)