• WBT 0114 AG RCA connector – set 4 stuks

0114 AG RCA connector – set 4 stuks

Artikelnummer:
9897682
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€220,80
Incl. btw

WBT-0114 AG RCA connector

RCA-aansluiting Soldeer versie Het klemmechanisme, dat op dezelfde manier werkt als de boorkop in een boormachine, klemt het buitenste contact stevig tegen de RCA-aansluiting.

De hoge klemdruk garandeert niet alleen een veilige verbinding, maar minimaliseert ook de overgangsweerstand. Bovendien wordt elke maatvariatie in het buitenste contact van een koker gecompenseerd, waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.

De klemhuls is uitgevoerd met twee delen zodat het voorste deel vrij kan bewegen als het achterste deel wordt gedraaid. Dit elimineert het risico van torsiespanning op de contactelementen.

De centrale pin is van sleuven voorzien en ideaal gevormd, waardoor een stevig maar elastisch contact ontstaat dat zorgt voor een duurzame en betrouwbare elektrische verbinding met een absoluut minimale overgangsweerstand.

De metalen onderdelen zijn gemaakt van een speciale koperlegering en zijn 24-karaats verguld om oxidatie te voorkomen, wat een negatieve invloed kan hebben op de contactkwaliteit.

De isolatie in de connector is gemaakt van hittebestendig Teflon *, een duidelijk voordeel bij het solderen van verbindingskabels, vooral bij het werken met de hogere soldeertemperaturen van loodvrij soldeer. WBT beveelt het oppervlak vriendelijke zilversoldeer WBT-0800 aan

In combinatie met WBT RCA-aansluitingen worden de contacten zo gepositioneerd dat de buitenste geleider in contact is met de binnenste geleider, waardoor ongewenste of zelfs schadelijke spanningspieken worden voorkomen.

Een Torx-schroef zorgt voor een betrouwbare trekontlasting van de kabel. * Teflon is een geregistreerd handelsmerk van Dupont.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen