AudioNautes

AudioNautes is een relatief jong platenlabel dat zich richt op het uitbrengen van hoogwaardige vinylplaten van zowel klassieke als moderne muziek. Het label is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het produceren van platen van uitstekende kwaliteit met een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Een belangrijk kenmerk van de platen van AudioNautes is de aandacht voor detail tijdens het productieproces. Het label maakt gebruik van hoogwaardige masteringapparatuur en produceert de platen op een speciale vinylpers die zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het artwork en de verpakking van de platen, die allemaal in gelimiteerde oplages worden uitgebracht.

Al met al heeft AudioNautes in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige vinylplaten. Het label blijft zich richten op het uitbrengen van platen van de hoogste kwaliteit en het perfectioneren van het productieproces om de luisterervaring nog verder te verbeteren.