• WBT 0114 Cu RCA connector – set 4 stuks
  • WBT 0114 Cu RCA connector – set 4 stuks

0114 Cu RCA connector – set 4 stuks

Artikelnummer:
9897690
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€150,00
Incl. btw

WBT-0114 Cu RCA connector

Het klemmechanisme, dat op dezelfde manier werkt als de boorhouder in een boor, klemt het buitenste contact stevig vast tegen de RCA-aansluiting. De hoge klemdruk garandeert niet alleen een veilige verbinding, maar minimaliseert ook de overgangsweerstand. Bovendien wordt elke groottevariatie in het buitenste contact van een socket gecompenseerd, waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.

De klemhuls is ontworpen met twee secties zodat het voorste deel vrij kan bewegen wanneer het achterste gedeelte wordt gedraaid. Dit elimineert het risico van torsiespanning op de contactelementen.

De centrale pen heeft sleuven en is ideaal gevormd, waardoor een stevig en toch elastisch contact ontstaat, dat een duurzame en betrouwbare elektrische verbinding met absoluut minimale overgangsweerstand garandeert.

De metalen onderdelen zijn gemaakt van een speciale koperlegering en zijn 24-karaats verguld om oxidatie te voorkomen, wat een negatieve invloed kan hebben op de contactkwaliteit.

De isolatie in de connector is gemaakt van hittebestendig Teflon *, een duidelijk voordeel bij het solderen van verbindingskabels, vooral bij het werken met de hogere soldeertemperaturen van loodvrij soldeer. WBT beveelt het oppervlakte-vriendelijke zilverkleurige soldeer WBT-0800 aan (zie ook soldeeraansluiting).

In combinatie met WBT RCA-aansluitingen zijn de contacten zo geplaatst dat de buitenste geleider in contact is met de binnengeleider, waardoor ongewenste of zelfs schadelijke spanningspieken worden voorkomen.

Een Torx-schroef biedt betrouwbare kabeltrekontlasting op de kabel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen