• WBT 0210 Ag set 2 stuks
  • WBT 0210 Ag set 2 stuks

0210 Ag set 2 stuks

Artikelnummer:
9980674
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€140,20
Incl. btw

WBT 0210 Ag set 2 stuks

Profiel in het kort: WBT-0210 Ag:

  •     75 ohm (typ.) Karakteristieke impedantie
  •     Volledig vervormingsvrij (geen wervelstromen)
  •     Ultieme geleidbaarheid (signaalgeleider gemaakt van hoogzuiver zilver)
  •     Binnencontact ontworpen als tulpencontact met veerring
  •     Buitencontact in de vorm van een pat. dubbele golf contact


Productomschrijving:

nextgen ™ – een nieuwe generatie connectoren van WBT

Een karakteristieke impedantie van 75 ohm betekent dat deze aansluitingen niet alleen uitstekende analoge signalen verzenden, maar ook uitstekende digitale audio- en videosignalen. De transmissiebandbreedte is 1 GHz.

De contactelementen van de connector zijn gemaakt van hoogzuiver zilver, de beste elektrische geleider van allemaal, voor een optimale signaaloverdracht. Het metaal is gepassiveerd zodat het oppervlak niet oxideert en de contactkwaliteit nadelig beïnvloedt.

Het binnencontact is een actief veercontact. Het nieuw ontwikkelde driesegmentige tulpencontact wordt op de centrale pen van de RCA-plug gedrukt door een omringende dubbele bronzen veerring. Dit zorgt niet alleen voor betrouwbaar contact met niet-gestandaardiseerde RCA-stekkers, maar het contact blijft ook betrouwbaar, zelfs nadat de stekker vele malen is aangesloten en losgekoppeld.

Het buitenste contact heeft de vorm van een dubbele golf die het mofelement van robuuste Ultramid * omvat. Deze golfvorm garandeert een betrouwbaar contact met elke RCA-stekker. Bovendien voorkomt de reductie van de hoeveelheid geleidermateriaal tot het absolute minimum het ontstaan van wervelstromen, waardoor de WBT-0210 signalen kan verzenden die volledig vrij zijn van vervorming.

Wervelstromen treden op in metalen componenten waarlangs wisselstroom vloeit. Deze stromen kunnen leiden tot grote signaalvervormingen.

Montage-isolatoren worden geleverd en zorgen niet alleen voor isolatie, maar ook voor twistbestendige montage en polariteitsidentificatie. Tegenmoeren en dubbele stap sluitringen met lip worden ook geleverd.

specificaties:
Karakteristieke impedantie (typ.): 75 ohm
Verbindingstechniek (binnenkant): solderen
Boorgat: 12 mm diameter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen