• WBT 0661 Ag Sandwich Spade 6 mm (Per Stuk)
  • WBT 0661 Ag Sandwich Spade 6 mm (Per Stuk)

0661 Ag Sandwich Spade 6 mm (Per Stuk)

Artikelnummer:
9897670
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€73,70
Incl. btw

WBT-0661 Ag connector

Profiel: WBT-0661 Ag:

Hoge stroom spade
Signaalgeleider van fijn zilver
Sandwichspade voor constant hoge contactdruk
Elastomeer-oscillatiedemper voor uitstekende trillingsdemping en breukvastheid
Voldoet aan CE en IEC
Krimpen met het WBT dubbele Torx-schroefsysteem

Product beschrijving:

nextgen ™ – De volgende generatie WBT-connectoren

Het was de beurt aan de beproefde WBT Sandwich Spades om hun zeer speciale ‘nextgen’-update te ondergaan. De signaalgeleiders (van de Ag-versies) zijn altijd gebouwd met fijn zilver en hun constructie was al gebaseerd op het minimale massaprincipe. Nieuw is dat het basislichaam van de spade nu een bijna metaalvrije constructie vertegenwoordigt om een 100% next-gen connector te worden. U zult zeker genieten van een veel gedetailleerder en ruimtelijker geluid van uw HiFi-set!

De sleutel van de superieure kwaliteit van deze spade ligt in het gepatenteerde * Sandwich-ontwerp van de contactspade: Elastomeer-oscillatiedempers elimineren luchtgeluid, mechanische trillingen en magnetostricties. Dit zorgt voor een bijna volledige onderdrukking van contactmicrofoons en er is geen storende nevengeluiden. Tegelijkertijd wordt de breukweerstand van de verbinding verbeterd. Het sandwich-ontwerp van de contactspades met elastomeer in een stalen kap genereert een hoge en uniforme contactdruk en minimaliseert de overgangsweerstand. Vier geponste contactpunten aan de onderkant van de spade zorgen voor nauwkeurig contact. De kwaliteit van de signaaloverdracht is aanzienlijk verbeterd, vooral bij hoge stromen of kleine spanningen. Het oppervlak van de zilvergeleider wordt beschermd tegen oxidatie door een platina oppervlaktecoating om de lage overgangsweerstandsniveaus op lange termijn te ondersteunen.

De spade wordt door middel van krimpen met de kabel verbonden. De twee Torx-schroeven met fijne draad zorgen voor een betrouwbare verbinding met hoge treksterkte.

De stekkerelementen zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan de CE- en IEC-veiligheidseisen.

Specificaties:
Spadebreedte: WBT-0661 Ag 6 mm spade (1/4 inch)
WBT-0681 Ag 8 mm spade (1/3 inch)
Aderdoorsnede (max.): 10 mm² (7 AWG)
Verbindingstechnologie: krimpen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen