• WBT 0661 Cu Sandwich Spade 6 mm (Per Stuk)

0661 Cu Sandwich Spade 6 mm (Per Stuk)

Artikelnummer:
9897680
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€30,90
Incl. btw

WBT-0661Cu connector

  •     Spade met hoge stroomsterkte
  •     Signaalgeleider van zuiver koper
  •     24-karaats direct goudlaag (nikkelvrij)
  •     Sandwichspade voor constant hoge contactdruk
  •     Elastomeer oscillatiedemper voor uitstekende trillingsdemping en breukweerstand
  •     Voldoet aan CE en IEC
  •     Krimpen met het WBT dubbele Torx-schroefsysteem

Productomschrijving:

nextgen ™ – De volgende generatie WBT-connectoren

Het was de beurt aan de beproefde WBT Sandwich Spades om hun zeer speciale ‘nextgen’-update te ondergaan. De signaalgeleiders (van de Cu-versies) zijn altijd gebouwd van puur koper en hun constructie was al gebaseerd op het minimale massa-principe. Nieuw is dat het basislichaam van de spade nu een bijna metaalvrije constructie vertegenwoordigt om een 100% nextgen-connector te worden. U zult zeker genieten van een veel gedetailleerdere en ruimere geluidsprestatie van uw HiFi-set!

De sleutel tot de uitstekende kwaliteit van deze spade ligt in het gepatenteerde * Sandwich-ontwerp van de contactvork: Elastomeer oscillatiedempers elimineren luchtgeluid en mechanische trillingen evenals magnetostrictions. Dit zorgt voor een bijna totale onderdrukking van contactmicrofoons en er is geen storende nevenruis. De breukweerstand van de verbinding wordt tegelijkertijd verbeterd. Het sandwichontwerp van de contactvorken met elastomeer ingebracht in een stalen kap genereert een hoge en uniforme contactdruk terwijl de overgangsweerstand wordt geminimaliseerd. Vier geponste contactpunten aan de onderkant van de vork zorgen voor nauwkeurig contact. De kwaliteit van signaaloverdracht is aanzienlijk verbeterd, met name bij hoge stromen of kleine spanningen. Het oppervlak van de koperen geleider wordt beschermd tegen oxidatie door nikkelvrij 24-karaats goudplateren om de lage overgangsweerstand op lange termijn te ondersteunen.

De spade is door middel van krimpen met de kabel verbonden. De twee Torx-schroeven met fijne schroefdraad zorgen voor een betrouwbare verbinding met hoge treksterkte.

De stekkerelementen zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan de CE- en IEC-veiligheidseisen.

* EP patent nr. 1.066.660, Amerikaans octrooi nr. 6.319.078
specificaties:
Vorkbreedtes: WBT-0661 Cu 6-mm vork (1/4 inch)
WBT-0681 Cu 8-mm vork (1/3 inch)
Aderdoorsnede (max.): 10 mm² (7 AWG)
Verbindingstechnologie: krimpen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen