• WBT 0702.01 – set 4 stuks
  • WBT 0702.01 – set 4 stuks

0702.01 – set 4 stuks

Artikelnummer:
9987134
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€359,20
Incl. btw

WBT 0702.01 – set 4 stuks

  • Extreem hoge aandrukkracht dankzij fijne schroefdraad en gefreesde groeven
  • Pat. klemmechanisme voor banaanstekkers van 4 mm
  • Soldeer- of krimpverbinding met Torx-schroef
  • 24-karaats meerlaagse goudlaag (nikkelvrij)
  • Max. Hoogte constante stroom 100 A.
  • Twist-proof montage Puzzelplaat systeem

Product voor de hoogste eisen op het gebied van signaaloverdracht, mechanische stabiliteit en design.

Uitstekende mechanische eigenschappen, solide ontwerp en twee afzonderlijke klemmoeren zorgen voor een hoge aandrukkracht en daarmee consistent lage overgangsweerstanden – de voorwaarde voor absoluut minimale effecten op de geluidskwaliteit.

Het elegante ontwerp van de poolklem wordt verder versterkt door het meerlaagse vergulde oppervlak dat corrosie betrouwbaar voorkomt. Buitenste verbinding >> 4 mm banaanstekker

Het geïntegreerde klemmechanisme (WBT-patent) klemt de banaanstekker stevig op zijn plaats wanneer de voorste klemmoer wordt vastgedraaid en beschermt zo niet alleen de verbinding tegen onbedoeld losraken, maar zorgt ook voor een extreem hoge aandrukkracht.

Spades en gekrompen kabeluiteinden (tot 16 mm² / 5 AWG) Dankzij de tweede moer verbind je schoppen of gekrompen kabeleinden met hoge aandrukkracht via een fijne schroefdraad.

Houdgroeven in de basis van de moer en in de drukplaat van de terminaleenheid verbeteren de contactkwaliteit en verhogen de treksterkte van de verbinding.

Innerlijke verbinding Binnenin kunnen kabels met een aderdoorsnede tot 10 mm² (7 AWG) worden gebruikt. WBT adviseert de krimpverbindingsmethode.

U kunt de meegeleverde Torx-schroeven en de Torx T.6-sleutel gebruiken om gekrompen kabeluiteinden perfect vast te zetten. De verbindingen kunnen echter ook worden gesoldeerd.

Als u besluit te solderen, adviseert WBT het oppervlaktevriendelijke zilversoldeer WBT-0800. Montage Montage-isolatoren worden meegeleverd en zorgen niet alleen voor geïsoleerde, maar ook voor twistveilige montage en polariteitsidentificatie.

Contramoeren, dubbele stapringen met nok en puzzelplaten worden ook meegeleverd. De puzzelplaten kunnen in elkaar worden geklikt. Dit zorgt voor een precieze klemafstand van 19 of 30 mm, maar vooral voor absolute torsiebescherming.

De moeren op apparaten met hoge intrinsieke mechanische trillingsniveaus zoals luidsprekers moeten extra worden vastgezet – bijvoorbeeld met behulp van de WBT getande borgring WBT-9150

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen