• Universal Hongkong AARON NEVILLE - WARM YOUR HEART

AARON NEVILLE - WARM YOUR HEART

K2 HD - Universal 5334172
Artikelnummer:
3341728
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5334172
UPS/EAN/JAN: 600753341728
Aantal Discs: 1
Format: K2 HD
Publicatiedatum: 19.8.2011
Label: Universal Hongkong

AARON NEVILLE - WARM YOUR HEART

TITLE

Louisiana 1927
Everybody Plays The Fool
It Feels Like Rain
Somewhere, Somebody
Don't Go Please Stay
With You In Mind
That's The Way She Loves
Angola Bound
La Vie Dansante
Warm Your Heart
I Bid You Goodnight
Ave Maria
House on a Hill

Het album van Aaron Neville bevat een verzameling ballads en is geproduceerd door Linda Ronstadt. Neville staat bekend om zijn herkenbare falsetstem en dit album heeft in de Verenigde Staten de hitlijsten veroverd. De CD is onderdeel van een serie van Universal Music K2 HD-producties, die zijn gemaakt op initiatief van de Landesgesellschaft in Hong Kong. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de distributie van FIM-producties in Hong Kong en was verrast door het enorme succes van de FIM K2 HD-discs. Om deze reden heeft de organisatie enkele populaire producties opnieuw laten bewerken door mastering-ingenieur Hakamata Takeshi van JVC FLAIR Studio in Tokyo. De K2 HD's worden vervaardigd door Memory Tech in Japan en worden geleverd in een mooi vormgegeven hardcoverboekje, vergelijkbaar met de FIM-producties.

Het K2 HD-masteringproces is gebruikt voor de Aaron Neville-cd en resulteert in een superieure geluidskwaliteit in vergelijking met standaard-cd's. Het is belangrijk om op te merken dat deze CD's daadwerkelijk opnieuw zijn gemasterd en niet moeten worden verward met in Japan verkrijgbare CD's die alleen zijn omgezet naar K2 HD-codering. Voor fans van Aaron Neville en liefhebbers van ballads is deze CD een absolute must-have en biedt het een uitstekende kans om de hoogwaardige geluidskwaliteit van K2 HD te ervaren.

Met deze K2 HD-producties brengt Universal Music muziek op een nieuw niveau van geluidskwaliteit. Het K2 HD-masteringproces maakt gebruik van een nieuwe technologie waarmee de dynamiek en detaillering van de originele opnames behouden blijft. De Aaron Neville-cd is slechts een van de vele CD's in de serie die gebruik maken van deze technologie. Door deze innovatieve technologie toe te passen op een breed scala aan muziekgenres, biedt Universal Music muziekliefhebbers de mogelijkheid om muziek te ervaren op een manier die voorheen niet mogelijk was.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen