• Stockfisch Allan Taylor - In The Groove

Allan Taylor - In The Groove

SFR 357.8007.1 LP 180g
Artikelnummer:
7801714
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€29,50
Incl. btw

Allan Taylor - In The Groove

TITLE

1. Brighton Beach (From The Album: Colour To The Moon) - Allan Taylor
2. Back Home To You (From The Album: Leaving At Dawn) - Allan Taylor
3. Chimes At Midnight (From The Album: Old Friends - New Roads) - Allan Taylor
4. Frenchtown (From The Album: Hotels & Dreamers) - Allan Taylor
5. Red On Green (From The Album: Leaving At Dawn) - Allan Taylor
6. Colour To The Moon (From The Album: Colour To The Moon) - Allan Taylor
7. For Those We Knew (From The Album: Leaving At Dawn) - Allan Taylor
8. Leaving At Dawn (From The Album: Leaving At Dawn) - Allan Taylor
9. The Dove (From The Album: Looking For You) - Allan Taylor
10. Save The Last Dance For Me (From The Album: Behind The Mix

Niet veel muzieklabels kunnen hun eigen snij-draaibank gebruiken om hun opnames op LP-formaat uit te brengen. Wanneer repertoire, dynamiek en geluid beloven geschikt te zijn voor release op vinyl, snijden we de meesters op onze NEUMANN VMS-82 Direct-Metal-Mastering-draaibank. Met de audiofiele 180g-vinyl-LP van Allan Taylor zijn we de nieuwe Stockfisch-serie IN THE GROOVE begonnen.

Ter gelegenheid van een van de frequente bezoeken van Allan Taylor aan de Stockfisch-studio’s in Northeim stelde hij voor om een vinyl-LP uit te brengen met tien van zijn favoriete nummers. En hij noemde de nummers: waaronder prachtige stukken als “The Dove”, “Chimes At Midnight” of “Color To The Moon”. Verder stelde hij voor om de sessie “Save The Last Dance For Me” van het BEHIND THE MIX-project in het jaar 2000 opnieuw uit te geven.

Allan Taylor over deze vinyl-release:

“Ik dacht dat het vinylformaat klaar was. Maar sinds ik met Stockfisch Records heb opgenomen en met Gunter Pauler heb gewerkt, ben ik gewend geraakt aan de uiterst hoge criteria waaraan het werk werkt, dus toen ze me vroegen om een paar liedjes van mij te kiezen onze catalogus voor een release op vinyl Ik vond het een geweldig idee. ”

Allan Taylor – zang & gitaar / Chris Jones – gitaar / Ian Melrose – gitaar, laag fluitje, tremolo gitaar / Siard de Jong – mandoline / Peter Funk – dobro / Lea Morris – harmoniezang / Lutz Möller – piano / Martin Huch – hollowneck resophonic / Beo Brockhausen – saxofoon / Thomas Klippel – hammond B3 / Christian Struck – cor anglais / Simone Mittelbach – violoncello / Hrólfur Vagnsson – accordeon / Frank Fiedler – contrabas / Grischka Zepf – elektrische bas / Hans-Jörg Maucksch – fretloze bas
tracklist

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen