• Stockfisch Allan Taylor - There Was A Time

Allan Taylor - There Was A Time

Hybrid SACD - SFT 357.9015.2
Artikelnummer:
7901520
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€27,50
Incl. btw

Allan Taylor - There Was A Time

TITLE

1. Chimes At Midnight - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
2. For Those We Knew - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
3. Down The Years I Travelled - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
4. For What It's Worth - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
5. The Merlin Café - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
6. Provence - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
7. There Was A Time - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
8. Joseph - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
9. Win Or Lose - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
10. Winter - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
11. Red On Green - Allan Taylor & Göttinger Symphonie
12. The Beggar - Allan Taylor & Göttinger Symphonie

Allan Taylor - There Was A Time: Een Tijdloze Klassieker op Stockfisch Records

Allan Taylor is een Britse singer-songwriter die bekend staat om zijn ongeëvenaarde talent om prachtige liedjes te schrijven en uit te voeren. Zijn muziek is al meer dan 50 jaar populair bij fans over de hele wereld. Een van zijn meest iconische albums is "There Was A Time", dat in 2003 werd uitgebracht door Stockfisch Records. In dit artikel gaan we dieper in op dit meesterwerk van Allan Taylor en bespreken we waarom het nog steeds een tijdloze klassieker is.

De Achtergrond van Allan Taylor - There Was A Time

"There Was A Time" is het elfde album van Allan Taylor en werd opgenomen in de legendarische Stockfisch Studio in Duitsland. Het album bevat 14 nummers, waarvan de meeste door Taylor zelf zijn geschreven. Het album is een perfect voorbeeld van de unieke stijl van Taylor, die zijn folk- en bluesinvloeden combineert met prachtige, poëtische teksten. De productie van het album is van topkwaliteit, met een helder en krachtig geluid dat de essentie van Taylor's muziek vastlegt.

De nummers op "There Was A Time" variëren van rustige ballades tot uptempo bluesnummers. Het album opent met het prachtige "Let The Music Flow", een nummer dat de luisteraar meteen in de stemming brengt voor meer van Taylor's muziek. Andere hoogtepunten zijn "The Traveller", "Back Home To You", en "Los Companeros". Elk nummer is een meesterwerk op zichzelf, en samen vormen ze een indrukwekkend geheel.

Waarom Allan Taylor - There Was A Time een Tijdloze Klassieker is

Er zijn verschillende redenen waarom "There Was A Time" een tijdloze klassieker is. Ten eerste is de muziek van Allan Taylor tijdloos. Zijn unieke stijl en prachtige teksten spreken mensen van alle leeftijden en achtergronden aan. Bovendien heeft het album een hoge productiewaarde, waardoor het geluid nog steeds fris en modern klinkt, zelfs na bijna 20 jaar.

Ten tweede is "There Was A Time" een voorbeeld van het vakmanschap van Allan Taylor. Elk nummer op het album is zorgvuldig geschreven en uitgevoerd, met aandacht voor elk detail. Taylor's talent als songwriter en performer komt tot uiting in elk nummer op het album, en zijn emoties en passie voor muziek zijn duidelijk voelbaar.

Ten slotte is "There Was A Time" een testament van de kwaliteit van Stockfisch Records als platenmaatschappij. Het label staat bekend om zijn focus op akoestische muziek van de hoogste kwaliteit, en "There Was A Time" is daar een perfect voorbeeld van. Het album is een bewijs van de toewijding van Stockfisch Records aan het produceren van muziek van topkwaliteit die de tand des tijds kan doorstaan.

Conclusie

"There Was A Time" van Allan Taylor is een tijdloze klassieker die nog steeds fans

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen