• Stockfisch Anne Clark - Borderland (Found Music For A Lost World)
  • Stockfisch Anne Clark - Borderland (Found Music For A Lost World)

Anne Clark - Borderland (Found Music For A Lost World)

SFR 357.4106.2
Artikelnummer:
7410626
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€25,00
Incl. btw

Anne Clark - Borderland (Found Music For A Lost World)

TITLE

1. It's A Fragile Thing - Anne Clark
2. Blown Way Down - Anne Clark
3. Soulthought - Anne Clark
4. Border Train - Anne Clark
5. The Stolen Child - Anne Clark
6. A Music Deep Inside - Anne Clark
7. Provenance - Anne Clark
8. The Blue Bird - Anne Clark
9. Book Of Days - Anne Clark
10. How To Become Unbroken - Anne Clark
11. Improvisation Iv - Anne Clark
12. Improvisation V - Anne Clark
13. Open Your Hand - Anne Clark

Anne Clark is een iconische Britse dichter en new wave muzikant, die al decennia lang muziek maakt en uitbrengt. Haar nieuwste album, Borderland (Found Music For A Lost World), is een meesterwerk dat haar talent en vaardigheid als muzikant en dichter echt laat zien. Dit album is uitgebracht door Stockfisch Records, en de SACD-versie is een must-have voor elke audiofiel en muziekliefhebber.

Borderland (Found Music For A Lost World) is een prachtig en meeslepend album dat de luisteraar meeneemt op een reis door emoties en ervaringen. Het album bevat zowel nieuw materiaal als heropgenomen en opnieuw gearrangeerde nummers uit Clarks uitgebreide discografie. De nummers op het album zijn intens en emotioneel, en de thema's zijn vaak persoonlijk en diepgaand. De SACD-versie van het album is een ware audio-traktatie, met een verbluffende geluidskwaliteit die het album tot leven brengt.

Stockfisch Records, het label dat verantwoordelijk is voor de release van dit album, staat bekend om zijn toewijding aan audiokwaliteit en -innovatie. Hun releases zijn van de hoogste kwaliteit, en hun gebruik van de SACD-technologie is een testament van hun toewijding aan het leveren van een uitzonderlijke luisterervaring. De SACD-versie van Borderland (Found Music For A Lost World) is een verbluffende weergave van de muziek van Anne Clark, en het is duidelijk dat de productie en mastering van dit album tot in de puntjes zijn verzorgd.

De SACD-versie van Borderland (Found Music For A Lost World) is niet alleen een must-have voor de audiofielen, maar ook voor de fans van Anne Clark en haar werk. Het album toont haar veelzijdigheid en creativiteit, en de SACD-versie laat de luisteraar de diepgang en de emoties van haar muziek echt voelen. Dit is een album dat keer op keer beluisterd kan worden, en dat steeds weer nieuwe lagen en betekenissen onthult.

In het kort: Borderland (Found Music For A Lost World) van Anne Clark is een verbluffend album dat haar talent als dichter en muzikant echt laat zien. De SACD-versie van dit album is een must-have voor elke audiofiel, en biedt een ongeëvenaarde luisterervaring. Stockfisch Records heeft opnieuw bewezen dat ze zich inzetten voor het leveren van muziek van de hoogste kwaliteit, en Anne Clark heeft een meesterwerk afgeleverd dat zeker nog lang herinnerd zal worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen