• Sony Hongkong BANGLES - GREATEST HITS

BANGLES - GREATEST HITS

K2 HD - Sony 88883757572
Artikelnummer:
7575720
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw

BANGLES - GREATEST HITS

TITLE

1. Hero Takes A Fall
2. Going Down To Liverpool
3. Manic Monday
4. If She Knew What She Wants
5. Walk Like An Egyptian
6. Walking Down Your Street
7. Following
8. Hazy Shade Of Winter
9. In Your Rom
10. Eternal Flame
11. Be With You
12. I'll Set You Free
13. Everything I Wanted
14. Where Were You When I Needed You

The Bangles, opgericht in 1981 door de zussen Debbi en Vicki Peterson en hun vriendin Susanna Hoffs, waren een van de meest succesvolle meidengroepen van de jaren 80. Na hun eerste stappen in de Paisley-Underground-stijl, scoorden de drie vrouwen, aangevuld met bassist Michael Steele, hun eerste grote hit met Different Light. Het door Prince geschreven Manic Monday speelde hierbij een belangrijke rol, maar ook met zelfgeschreven nummers zoals Walk Like An Egyptian behaalden The Bangles hoge noteringen in de hitlijsten. Het Greatest-Hits-album bevat 14 van hun beste nummers in een nieuw mastering.

Deze CD maakt deel uit van een serie Sony Music K2 HD-producties die op initiatief van de Hong Kong-afdeling van het bedrijf zijn geproduceerd. Sony Music in Hong Kong heeft First Impression Music als voorbeeld genomen, die erin slaagt om zijn opnames tegen hoge prijzen te verkopen in het beruchte Hong Kong dat geteisterd wordt door productpiraterij. Daarom heeft het bedrijf Hakamata Takeshi, die ook verantwoordelijk is voor de FIM-producties, enkele enorm populaire producties laten herwerken in de JVC FLAIR Studio in Tokyo. De K2 HD's worden in Japan geproduceerd en worden geleverd in een mooi vormgegeven hardcoverboekje met beschermhoes met het K2HD-logo erop. De cd's zelf zijn ook nog eens beschermd met een beschermhoes van vlies, net als bij FIM.

Let op - deze cd's zijn daadwerkelijk opnieuw gemastered (K2 HD Mastering) en mogen niet worden verward met in Japan verkrijgbare cd's die alleen zijn omgezet (K2 HD Coding).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen