• Impex Records BARBRA STREISAND - LIVE AT THE BON SOIR

BARBRA STREISAND - LIVE AT THE BON SOIR

Hybrid-SACD - IMP 8329
Artikelnummer:
6002749
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€52,00
Incl. btw

BARBRA STREISAND - LIVE AT THE BON SOIR

TITLE

1. Introduction by David Kapralik / My Name Is Barbra
2. Much More
3. Napoleon
4. I Hate Music
5. Right As the Rain
6. Cry Me A River
7. Value
8. Lover, Come Back to Me
9. Band Introductions
10. Soon It's Gonna Rain
11. Come to the Supermarket (In Old Peking)
12. When the Sun Comes Out
13. Happy Days Are Here Again
14. Keepin' Out of Mischief Now
15. A Sleepin' Bee
16. I Had Myself A True Love
17. Bewitched, Bothered and Bewildered
18. Who's Afraid of the Big Bad Wolf?
19. I'll Tell the Man in the Street
20. A Taste of Honey
21. Never Will I Marry
22. Nobody's Heart Belongs to Me
23. My Honey's Lovin' Arms
24. I Stayed Too Long At the Fair

In de vroege jaren 60 speelde de toen nog onbekende Barbra Streisand een reeks shows in de jazzclub "Bon Soir" in Greenwich Village, New York City. Op de leeftijd van slechts 18 jaar wist ze publiek en critici te overtuigen met haar optredens. Zes decennia, bijna tweehonderd miljoen verkochte platen en diverse prijzen later zijn de avonden uit 1962 eindelijk voor het publiek beschikbaar gemaakt. Barbra Streisand persoonlijk heeft vierentwintig nummers geselecteerd die haar vroege stijl laten zien; van vocaal geïnterpreteerde jazzstandards en gevoelige ballads tot humoristische cabaretliedjes. Het audiophile album van deze historische opnames als een hybride SACD door Impex Records (in samenwerking met Sony Music Entertainment) nodigt luisteraars uit om diep in de sfeer van de legendarische concerten te duiken en het meeslepende talent van een eeuwenoude artiest in haar beginjaren te ervaren.

Om de best mogelijke geluidskwaliteit te bereiken, heeft engineer Paul Blakemore de originele drie-track sessietapes overgezet naar high-resolution 96/24-bit digitale bestanden, die werden gemixt door Jochem van der Saag. Om de warmte van de originele opnames te behouden, heeft Blakemore een volledig analoog signaalverwerkingsketen gebruikt voor de mastering.

Bij de hybride SACD wordt een boekje van 32 pagina's geleverd met spannende Streisand-herinneringen, uitvoeringsfoto's en informatie over de opname en productie. Met deze uitgave krijgen luisteraars de kans om de jonge, getalenteerde Barbra Streisand te horen die destijds haar eerste stappen zette in de muziekindustrie en haar iconische stijl ontwikkelde.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen