• Stockfisch Bassface Swing Trio - Bossa, Ballads And Blues

Bassface Swing Trio - Bossa, Ballads And Blues

SFR 357.8101.1 LP
Artikelnummer:
7810112
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€39,00
Incl. btw

Bassface Swing Trio - Bossa, Ballads And Blues

TITLE

1. Estate - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle
2. Prelude To A Kiss - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle
3. Georgia On My Mind - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle
4. Stardust - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle
5. Black Coffee - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle
6. The Shadow Of Your Smile - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle
7. Laura - The Bassface Swing Trio Feat. Mülle

Als het gaat om jazzmuziek, is het vinden van een perfecte balans tussen virtuositeit en emotie geen gemakkelijke taak. Toch is het precies datgene wat Stockfisch Records heeft weten te bereiken met hun nieuwste release, de LP Stockfisch Bassface Swing Trio - Bossa, Ballads and Blues.

Dit album van het Stockfisch Bassface Swing Trio is een verzameling van klassieke jazznummers en originele composities, gebracht met de kenmerkende flair van dit getalenteerde trio. De bandleden, Hans-Jörg Maucksch op contrabas, Nils Conrad op drums en Tilman Herpichböhm op piano, hebben een reputatie opgebouwd als een van de meest veelzijdige en gepassioneerde jazztrio's van Europa, en deze LP is daarvan een duidelijk bewijs.

Bossa, Ballads and Blues is een meeslepende luisterervaring die de luisteraar meeneemt op een reis door de verschillende subgenres van de jazzmuziek. Het album opent met "Ain't Misbehavin'", een klassieker uit het Great American Songbook dat door de jaren heen door talloze artiesten is gecoverd. De uitvoering van het Bassface Swing Trio is echter een van de meest opwindende en energieke versies die ik ooit heb gehoord.

De geluidskwaliteit van de LP is ronduit spectaculair. De opnames zijn gemaakt in de beroemde Stockfisch Studios in Duitsland, en de zorg en toewijding die in de productie is gestoken, is duidelijk te horen. De muziek komt tot leven op de LP en de nuances en subtiliteiten van de uitvoering zijn duidelijk te horen.

In het kort: Bossa, Ballads and Blues van het Stockfisch Bassface Swing Trio is een geweldig album dat de essentie van jazzmuziek perfect weergeeft. Het trio weet op indrukwekkende wijze emotie en virtuositeit te combineren en levert een LP af die zowel meeslepend als meeslepend is. De geluidskwaliteit van de LP is uitzonderlijk, en het is duidelijk dat Stockfisch Records en het Bassface Swing Trio veel zorg en toewijding hebben gestoken in het maken van dit album. Dit is een album dat elke jazzliefhebber in zijn collectie zou moeten hebben.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen