• MFSL BILL WITHERS' GREATEST HITS

BILL WITHERS' GREATEST HITS

180g Vinyl, LP - MFSL 1-445
Artikelnummer:
7144513
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€60,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MFSL 1-445
UPS/EAN/JAN: 821797144513
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 25.11.2016
Label: MFSL

BILL WITHERS' GREATEST HITS

TITLE

1. Just the Two of Us
2. Use Me
3. Ain’t No Sunshine
4. Lovely Day
5. I Want to Spend the Night
6. Soul Shadows
7. Lean on Me
8. Grandma’s Hands
9. Hello Like Before
10. Who Is He (And What Is He to You)?

Bill Withers' muzikale nalatenschap is tot op de dag van vandaag moeilijk te negeren, meer dan 30 jaar nadat hij zich terugtrok uit de muziekindustrie. Zijn muziek is nog steeds aanwezig in alle media en we horen hem op de radio, televisie, in advertenties, op soundtracks of als sample in hiphopnummers. Hits zoals "Lovely Day", "Use Me", "Lean On Me" en "Ain't No Sunshine" (dat meer dan 350 coverversies heeft) getuigen van Withers' vermogen om unieke en commercieel succesvolle soulklassiekers te vormen uit verschillende invloeden.

Zijn toegankelijke combinaties van R&B, folk, funk, soul en gospelaccenten, die hij op zachte toon zong, trokken miljoenen luisteraars in hun ban en maakten de eigenzinnige soulzanger en gitarist wereldberoemd. Ze leverden hem ook drie Grammy-awards op en een plaats in de Songwriters Hall of Fame.

Mobile Fidelity's heruitgave van het Greatest-Hits-album van Columbia Records uit 1981 bevat een essentiële compilatie van zijn grootste successen. De uitstekende geluidskwaliteit van deze persing onthult Withers' prachtige en authentieke muziek bij elke luisterbeurt opnieuw en raakt alle zintuigen. De versie, gemastered door Krieg Wunderlich en Rob LoVerde, wordt uitgebracht op 180g vinyl met 33rpm in een gelimiteerde en genummerde oplage.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen