• MFSL BOB DYLAN - ANOTHER SIDE OF BOB DYLAN

BOB DYLAN - ANOTHER SIDE OF BOB DYLAN

Hybrid-SACD - UDSACD 2095
Artikelnummer:
7209564
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€40,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UDSACD 2095
UPS/EAN/JAN: 821797209564
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 25.9.2012
Label: MFSL

BOB DYLAN - ANOTHER SIDE OF BOB DYLAN

TITLE

1. All I Really Want to Do
2. Black Crow Blues
3. Spanish Harlem Incident
4. Chimes of Freedom
5. I Shall Be Free, No. 10
6. To Ramona
7. Motorpsycho Nightmare
8. My Back Pages
9. I Don’t Believe You
10. Ballad in Plain D
11. It Ain’t Me Babe

Bob Dylan staat vooral bekend als de stem van een generatie, maar zijn minder bekende romantische, absurde en eigenzinnige kant blijft vaak onderbelicht. Met "Another Side of Bob Dylan" corrigeert hij zijn koers en verandert hij zijn imago als spreker van een opstandige generatie en verlosser van het volk. Dylan draait zich om van het drama en produceert een album vol gekke grappen, hallucinerende poëzie, humoristische perspectieven en ongecompliceerde onderwerpen. Het resultaat is een gevarieerde LP die hedendaagse Dylan-klassiekers zoals All I Really Want to Do, Chimes of Freedom, My Back Pages, I Don't Believe You en It Ain't Me Babe verzamelt.

Opgenomen in Columbia Studio A op 9 juni 1964, geeft de opname een kijkje in de lichtere kant van Dylan. De luisteraar hoort hem lachen, ontspannen en relaxed zijn. Passend bij dit gevoel is het geluid levendig en open, en lijkt het helemaal niet afkomstig te zijn van bijna een halve eeuw oude analoge banden.

De hybride SACD is opnieuw gemasterd door Rob LoVerde en wordt geleverd met een geïllustreerde handleiding met Bob Dylan-gedichten. De titel wordt uitgebracht als Limited Edition met doorlopende nummering.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen