• Universal Hongkong BON JOVI – GREATEST HITS

BON JOVI – GREATEST HITS

Hybrid-SACD - Universal 5394030
Artikelnummer:
3940303
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5394030
UPS/EAN/JAN: 600753940303
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 6.8.2021
Label: Universal Hongkong

BON JOVI – GREATEST HITS

TITLE

1. Livin' On a Prayer
2. You Give Love a Bad Name
3. It's My Life
4. Have a Nice Day
5. Wanted Dead or Alive
6. Bad Medicine
7. We Weren't Born to Follow
8. I'll Be There For You
9. Born to Be My Baby
10. Bed of Roses
11. Who Says You Can't Go Home
12. Lay Your Hands on Me
13. Always
14. In These Arms
15. What Do You Got?
16. No Apologies

Deze Greatest-Hits-Sampler is uitgebracht in oktober 2010 in drie verschillende versies voor de Noord-Amerikaanse, internationale en Japanse markt. De internationale versie is nu beschikbaar als Hybrid-SACD en bevat naast de grootste hits van de band ook de nummers What Do You Got? en No Apologies, die nog niet eerder op een album waren verschenen.

De Hybrid-SACD is een gelimiteerde editie, waarvan de eerste 1.000 exemplaren oplopend genummerd zijn. Deze SACD is speciaal geremastered door Sound Max Studios in Hong Kong voor de audiofielenmarkt in Azië. Hierbij worden minimale aanpassingen gemaakt om onnodige compressie te vermijden, waarbij gebruik wordt gemaakt van de masterfiles van Universal Music in Engeland.

Deze Greatest-Hits-Sampler is een geweldige verzameling van de beste nummers van de band en een must-have voor fans. Het feit dat de nummers What Do You Got? en No Apologies erbij zijn gevoegd, maakt deze uitgave nog specialer. Het toevoegen van deze nummers die nog niet eerder op een album zijn verschenen, zorgt ervoor dat de fans iets nieuws krijgen om naar uit te kijken en het voegt een extra dimensie toe aan de verzameling hits.

Kortom, de Hybrid-SACD van de internationale versie van deze Greatest-Hits-Sampler is een geweldige toevoeging aan de collectie van elke Bon Jovi-fan. De SACD is niet alleen van hoge kwaliteit, maar bevat ook enkele extra nummers die deze uitgave nog specialer maken. De gelimiteerde editie en het oplopende nummer op de eerste 1.000 exemplaren maken deze SACD extra bijzonder.

Ton Geplaatst op 5 Januari 2024 at 18:30

Heerlijke muziek, mag je niet missen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen