• Universal Japan CHICK COREA & GARY BURTON – CRYSTAL SILENCE

CHICK COREA & GARY BURTON – CRYSTAL SILENCE

SHM Single Layer SACD - UCGU - 9063
Artikelnummer:
1431191
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UCGU - 9063
UPS/EAN/JAN: 4988031431191
Aantal Discs: 1
Format: SHM Single Layer SACD
Publicatiedatum: 23.6.2021
Label: Universal Japan

CHICK COREA & GARY BURTON – CRYSTAL SILENCE

TITLE

1. Señor Mouse
2. Arise, Her Eyes
3. I'm Your Pal
4. Desert Air
5. Crystal Silence
6. Falling Grace
7. Feeling And Things
8. Children's Song
9. What Game Shall We Play Today

Toen Chick Corea en Gary Burton in 1972 voor het eerst samenwerkten om op te treden als een duo, hadden ze waarschijnlijk niet kunnen voorspellen dat hun kamermuzikale jazz 35 jaar later nog steeds de wereld zou rondreizen. Onder de titel Crystal Silence brachten Corea en Burton in 1972 hun eerste duo-album uit bij het toen nog jonge Duitse label ECM Records, waarmee ze hun succesvolle samenwerking begonnen.

Dit album is beschikbaar als SHM SACD. Dit formaat is de verdere ontwikkeling van de single-layer SACD en gebruikt een bijzonder lichtdoorlatend plastic (Super High Material). Hierdoor is het mogelijk om de put-land structuren op het oppervlak veel beter te lezen dan bij hybride SACD's. De SHM SACD's van Universal worden over het algemeen opnieuw gedigitaliseerd naar DSD vanaf de master tapes van de albums zonder wijzigingen. SHM SACDs kunnen worden afgespeeld op elke SACD-speler. Gebruik alstublieft geen L'Art du Son of alcoholhoudende reinigingsmiddelen.

Let op: alle titels zijn ontworpen door Universal Music als collector's items voor de Japanse markt met een beperkte oplage.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen