• Stockfisch Chris Jones – Roadhouses & Automobiles

Chris Jones – Roadhouses & Automobiles

SFR 357.6027.2 CD
Artikelnummer:
7602724
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€20,00
Incl. btw

Chris Jones – Roadhouses & Automobiles

TITLE

1. Roadhouses & Automobiles
2. Thank You (R.J. Reynolds)
3. Darlin’ Cory
4. The Last Fallen Leaf
5. No Sanctuary Here 6. Fender Bender
7. God Moves on the Water
8. Set ’em up, Joe
9. Jolanda’s Wedding March
10. Hoof Jelly
11. Don’t Need Your Religion
12. Cold Creature

Chris Jones, bekend van de Nautilustour 2002, waar hij verscheen als een gitaar-virtuoos, ontstaat op zijn nieuwe solo-album als een productieve songwriter en indrukwekkende zanger.

Luisteren naar Roadhouses & Automobiles – ook het titelnummer van deze CD – is echt heel leuk: een Ry Cooder-geluid (met tuba en trompet),

Appalachian-stijl, gorgelende solo’s op het Hammond-orgel, uitstekende virtuoze instrumentals (onbewerkt! !) en nog veel meer – Chris Jones op zijn best!

“State of the art album, eindelijk één! Enkele jaren geleden, als een van audiofielen, was ik op B&W show in Kroatië en hoorde een goooood nummer,” Geen heiligdom hier “.

Na dat liedje was ik niet geïnteresseerd in sprekers meer sorry B&W. Ik was alleen geïnteresseerd in het kopen van die CD. Dit album is in kwaliteit opgenomen, echte audiofiele release.

Mix van country en blues met perfecte stem en gitaar van Chris Jones. Een echte aanrader! ”

SFR 357.6027.2 • totale tijd 51:59 • CD

Het laatste album van Chris Jones met Stockfisch uit 2003 is door de jaren heen postuum opgezet als een de facto standaard voor luistertests en demosessies.

Nummers als “No Sanctuary Here” worden gebruikt door live mixers voor het controleren van de PA’s op het podium, stukken als “Fender Bender” hebben herhaaldelijk guit-basdrumtrio’s geïnspireerd,

het titelsong “Roadhouse & Automobiles” heeft een warme, intense breedte, die boeit de luisteraars.

Voor iedereen die van het analoge geluid houdt, brengt Stockfisch nu “Roadhouses & Automobiles” uit op vinyl: als 180g Double-12 “, 45rpm.

musici
uitvoerend op dit album “Roadhouses & Automobiles”:

Chris Jones – zang, gitaren / Grischka Zepf – elektrische bas / Siard de Jong – viool, mandoline / Nils Tuxen – pedaal staal / Martin Huch – pedaal staal /

Wolfgang Beisert – mandoline / Beo Brockhausen – saxofoon, Afrikaanse strijkharp / Hans-Jörg Maucksch – fretloze bas / Christina Lux – backing-vocals / Thomas Klippel – hammond b3 / Lutz Möller – piano / Christian Rien – trompet / Michael Kleinhans 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen