• Universal Hongkong CULTURE CLUB – GREATEST HITS

CULTURE CLUB – GREATEST HITS

Hybrid-SACD - Universal 5392126
Artikelnummer:
3921265
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5392126
UPS/EAN/JAN: 600753921265
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 25.9.2020
Label: Universal Hongkong

CULTURE CLUB – GREATEST HITS

TITLE

1. Do You Really Want To Hurt Me?
2. Time (Clock Of The Heart)
3. I'll Tumble 4 Ya
4. Church Of The Poison Mind
5. Karma Chameleon
6. Victims
7. It's A Miracle
8. Miss Me Blind
9. The War Song
10. The Medal Song
11. Mistake No. 3
12. Love Is Love
13. Move Away
14. God Thank You Woman
15. I Just Wanna Be Loved
16. Your Kisses Are Charity
17. Cold Shoulder

Culture Club is een iconische popband uit de jaren 80 en scoorde maar liefst zeven opeenvolgende top 10-hits en vier top 10-albums in het Verenigd Koninkrijk. Dit Greatest Hits-album, dat in oktober 2010 werd uitgebracht, bevat een selectie van de meest succesvolle singles van de band, waaronder de hits Do You Really Want To Hurt Me?, Time (Clock Of The Heart), The War Song, Love Is Love en Karma Chameleon. Het album werd uitgebracht in drie verschillende versies voor de Noord-Amerikaanse, internationale en Japanse markt.

De internationale versie van dit album is nu beschikbaar als Hybrid-SACD. De opname is opnieuw gemasterd door Sound Max Studios in Hongkong en is speciaal ontworpen voor de audiofiele markt in Azië. Bij het remasteren werden subtiele wijzigingen aangebracht om onnodige compressie te voorkomen. Daarbij werd gebruik gemaakt van de masterbestanden van Universal Music in Engeland. De eerste 1000 exemplaren van deze limited edition zijn genummerd.

Deze Greatest Hits-collectie is een eerbetoon aan de muzikale nalatenschap van Culture Club en biedt fans de kans om de grootste hits van de band opnieuw te beleven. Met zijn iconische sound en grensverleggende stijl heeft Culture Club de popmuziek van de jaren 80 gevormd en is de band een belangrijke inspiratiebron geworden voor vele generaties artiesten. Deze limited edition Hybrid-SACD is een bijzondere uitgave voor verzamelaars en liefhebbers van de muziek van Culture Club en biedt een unieke kans om te genieten van de tijdloze hits van deze legendarische band in een nieuwe, hoogwaardige audiokwaliteit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen