• Stockfisch David Roth - Meet Me Where You Are

David Roth - Meet Me Where You Are

SFR 357.8095.1 LP 180g
Artikelnummer:
7809512
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€39,50
Incl. btw

David Roth - Meet Me Where You Are

TITLE

1. Meet You Where You Are
2. They Do Not Speak For Me
3. Holland
4. Long Way Home
5. Nothing Like A Day On The River
6. Rise We Will
7. There But For Fortune
8. It’s My Job
9. The Roaring Of Noiseless Calm
10. Just A Wall
11. Fill In The Blanks
12. Until We Meet Again

De buitengewoon vruchtbare samenwerking tussen de Amerikaanse songdichter David Roth en Günter Pauler van Stockfisch Records begon in 2004 met het album “Pearl Diver”.

Destijds zei producer Pauler over zijn allereerste ontmoeting met de in Chicago geboren zanger en songwriter David Roth:

“Ik was onder de indruk van het zekere instinct waarmee hij een breed scala aan onderwerpen ter harte nam en er kunstwerken van maakte.

“Zelfs vandaag, zestien jaar later, is er niets veranderd en David Roth schittert met prachtige nummers met zijn nieuwste album

“Meet you where you are”, dat Stockfisch Records heeft uitgebracht als een audiofiel meesterwerk op SACD en 180 gram dubbel LP (45-toeren) uit verschillende levens- en creatieve fasen tussen 1990 en 2018

. In zijn liedjes vertelt David Roth altijd op een zeer emotionele manier anekdotes en verhalen uit zijn leven, deelt hij persoonlijke herinneringen en gevoelens met ons en brengt met zijn pakkende en mooie melodieën een aangename magie

over waar je je niet graag uit terugtrekt als je eenmaal gespoten bent – 12 liedjes en meer 50 minuten pure balsem voor de oren! Het titelnummer

“Meet you where you are” is een positieve ballad over het zijn en misschien wel ons hele leven en in “Nothing like a day on the river” neemt het ons mee op een spannende raftingtour op een rivier Idaho.

In “Rise you will” verwerkt hij zijn zeer persoonlijke herinnering aan de dag van 11 september 2001, toen Amerika werd aangevallen door terroristen, diep ontroerend en melancholisch.

Het lied “There but for fortune” van Phil Och, dat onder de huid kruipt en dat hij in 1963 schreef, trekt zowel een lyrische als muzikale, z

eer poëtische en emotionele boog naar de gebeurtenissen van de dag ruim voor deze droevige dag. “Just a wall” past meer dan bij de dertigste verjaardag van de Duitse hereniging in 2019.

Naast de bekende Duitse gitarist en folkmuzikant Jens Kommnick, met wie Roth alle basisgitaartracks samen in de studio opnam, zijn er o.a.

De grote muzikanten Beo Brockhausen & Manfred Leuchter (accordeon), Hans-Jörg Maucksch (bas) en Lea Morris, met prachtige achtergrondzang, namen deel aan deze wederom perfect gearrangeerde Stockfisch productie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen