• MFSL DIRE STRAITS - BROTHERS IN ARMS

DIRE STRAITS - BROTHERS IN ARMS

180g Vinyl, Double LP - MFSL 2-441
Artikelnummer:
7244114
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€90,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MFSL 2-441
UPS/EAN/JAN: 821797244114
Aantal Lp’s: 2
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 13.3.2015
Label: MFSL

DIRE STRAITS - BROTHERS IN ARMS

TITLE

1. So Far Away
2. Money for Nothing
3. Walk of Life
4. Your Latest Trick
5. Why Worry
6. Ride Across the River
7. The Man’s Too Strong
8. One World
9. Brothers in Arms

Brothers in Arms is een van de best verkochte albums ter wereld en lanceerde Mark Knopfler en zijn band naar de top, met twee Grammy Awards, waaronder 'Beste Mix'. Het is een episch album, een waar kunstwerk dat zelden in een decennium wordt uitgebracht. Brothers in Arms is altijd al een referentie geweest voor audiofielen en nu brengt MFSL het muzikale meesterwerk ook uit op 180g vinyl-LP met 45 rpm. Nog nooit klonk Brothers in Arms zo realistisch, uitgebalanceerd, dynamisch en veelzijdig als op deze release.

MTV heeft mogelijk bijgedragen aan het enorme succes van het album, maar vooral de uitstekend vervaardigde songs en het onvergetelijke instrumentale spel van de betrokken muzikanten maken het tot een klassieker. Mark Knopflers gitaarriffs en Stings zang in Money for Nothing zijn en blijven onmiskenbaar voor elke muziekliefhebber. Krieg Wunderlich heeft het remastering van de LP gedaan voor Mobile Fidelity Sound Lab. Het 180g-vinylalbum wordt uitgebracht in een klaphoes met een doorlopend serienummer en in een beperkte oplage verkocht.

Richard van der Valk Geplaatst op 11 September 2023 at 14:51

Ooit de cd gekocht ergens eind jaren tachtig, helemaal grijs gedraaid. Vervolgens de MoFi uitvoering op cd gekocht, prachtige cd, nu de LP.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen