• Venus Records EDDIE HIGGINS QUARTET & SCOTT HAMILTON – MY FOOLISH HEART VOL.2

Venus Records EDDIE HIGGINS QUARTET & SCOTT HAMILTON – MY FOOLISH HEART VOL.2

180g Vinyl, LP - VHJD-232
Artikelnummer:
1152492
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€65,00 .
Incl. btw

EDDIE HIGGINS QUARTET & SCOTT HAMILTON – MY FOOLISH HEART VOL.2

TITLE

1. My Foolish Heart #4
2. Tenderly
3. Night And Day
4. Skylark
5. Russian Lullaby
6. This Love Of Mine
7. Embraceable You

Op Volume 2 van het album "My Foolish Heart" laat jazzpianist Eddie Higgins samen met tenorsaxofonist Scott Hamilton horen hoe mooi hun samenspel is. De twee zijn geen onbekenden voor fans van het Japanse jazzlabel Venus Records, aangezien er al eerder prachtige opnames van hen zijn uitgebracht. Op dit album worden ze vergezeld door Steve Gilmore op bas en Bill Goodwin op drums.

Het is niet voor niets dat deze muzikanten worden geprezen om hun vaardigheden en het is duidelijk te horen waarom. Hun optredens zijn ontspannen, zielvol en inspirerend tegelijk. Eddie Higgins heeft een reputatie als een briljante jazzpianist en Scott Hamilton's virtuoze spel op de tenorsaxofoon is alom gerespecteerd. Samen zorgen ze voor een combinatie die zowel vakkundig als harmonieus is.

De opnames vonden plaats op 29 en 30 april 2004 in Avatar Studios, New York en werden uitgebracht door Venus Records. Het label staat erom bekend alleen de eerste druk van hun LP's te produceren. Na uitverkoop worden de titels uit de catalogus verwijderd. Het is daarom belangrijk voor verzamelaars om op tijd een aankoop te overwegen.

Al met al is Volume 2 van "My Foolish Heart" een prachtig voorbeeld van de samenwerking tussen Eddie Higgins en Scott Hamilton. Het is een must-have voor jazzliefhebbers die willen genieten van de harmonieuze en meesterlijke uitvoeringen van deze getalenteerde muzikanten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen