• Venus Records EDDIE HIGGINS – STANDARDS BY REQUEST ~ 1ST DAY

EDDIE HIGGINS – STANDARDS BY REQUEST ~ 1ST DAY

180g Vinyl, LP - VHJD-237
Artikelnummer:
51152546
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€65,00
Incl. btw

EDDIE HIGGINS – STANDARDS BY REQUEST ~ 1ST DAY

TITLE

1. It's Magic
2. Easy Living
3. Gone With The Wind
4. I Gotta Right To Sing The Blues
5. Dear Old Stockholm
6. I Thought About You
7. You'd Be So Nice To Come Home To
8. My Old Flame
9. Once Upon A Summertime
10. Smoke Gets In Your Eyes

Eddie Higgins is een bekende pianist die al vele albums heeft uitgebracht onder het Japanse jazzlabel Venus Records. De titels van zijn twee solo-albums, genaamd "Standards By Request - 1 Day" en "2nd Day", werden gekozen door de lezers van het populaire Japanse jazztijdschrift "Swing Journal". Uit een totaal van veertig verzoeken heeft Higgins een selectie gemaakt voor een album en dit opgenomen. Omdat hij echter al voldoende nummers had opgenomen op de eerste dag, werd spontaan een tweede opnamedag gepland voor een ander album. Op beide albums speelt Higgins de standaardnummers zonder bladmuziek en laat hij op indrukwekkende wijze zijn grote talent zien.

De titels van de nummers worden gepresenteerd in de volgorde waarin ze zijn opgenomen. De harmonieuze improvisaties, elegante swing en geweldige geluidskwaliteit maken van de "Standards by Request" een waar genot voor jazzliefhebbers!

Venus LP's worden slechts één keer geperst. Na uitverkoop worden de titels verwijderd uit de catalogus. Verzamelaars moeten daarom overwegen om tijdig een aankoop te doen om deze prachtige albums aan hun collectie toe te voegen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen