• Venus Records EDDIE HIGGINS TRIO – AMOR

EDDIE HIGGINS TRIO – AMOR

180g Vinyl, LP - VHJD-240
Artikelnummer:
1152577
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€65,00
Incl. btw

EDDIE HIGGINS TRIO – AMOR

TITLE

1. Begin The Beguine
2. Jalousie
3. Morning
4. Amor
5. Perfidia
6. Moon Was Yellow
7. Carinhoso
8. Tristeza De Amor
9. Histria De Un Amor

De Amerikaanse pianist Eddie Higgins heeft een enorme populariteit in de jazzscene gekregen door zijn voortdurende releases op het Japanse jazzlabel Venus Records. Met zijn uitzonderlijke pianospel heeft hij vele fans weten te winnen. Op zijn album "Amor" speelt hij in een trio samen met Sean Smith op de contrabas en Joe Ascione op drums. Het album bevat een prachtige mix van jazzstandards en enkele originele composities van Higgins, die zijn technische vaardigheden als jazzpianist echt laten zien.

Venus Records staat bekend om het uitbrengen van kwalitatief hoogwaardige LP's, en het is geen verrassing dat hun releases snel uitverkocht zijn. Hun beleid is om LP's slechts één keer te persen en nadat de eerste editie is uitverkocht, worden de titels uit de catalogus verwijderd. Dit maakt ze erg gewild bij verzamelaars. Als je een fan bent van Eddie Higgins of gewoon op zoek bent naar kwalitatieve jazzalbums, is het een goed idee om een aankoop te overwegen voordat het te laat is en het album niet meer verkrijgbaar is.

Als je houdt van de klanken van een piano, contrabas en drums, dan is "Amor" zeker een album dat je niet wilt missen. Het is een prachtig voorbeeld van de uitmuntende kwaliteit van Venus Records en de virtuositeit van Eddie Higgins als jazzpianist. Met zijn soulvolle en melodieuze benadering van jazzmuziek, zal hij zeker indruk op je maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen