• MFSL ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO

Hybrid-SACD - UDSACD 2213
Artikelnummer:
7221368
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UDSACD 2213
UPS/EAN/JAN: 821797221368
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 6.5.2022
Label: MFSL

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO

TITLE

1. Eldorado Overture
2. Can't Get It Out of My Head
3. Boy Blue
4. Laredo Tornado
5. Poor Boy (The Greenwood)
6. Mister Kingdom
7. Nobody's Child
8. Illusions in G Major
9. Eldorado
10. Eldorado Finale

Jeff Lynne, zanger en oprichtend lid van de Electric Light Orchestra, reikte naar de sterren op Eldorado. De visionaire componist en muzikant durfde gedurfd te zijn en creëerde fantasiewerelden die de luisteraar uitnodigen om te ontsnappen aan het alledaagse leven. Hiermee creëerde hij een mijlpaal in de prog rock. Bijna 50 jaar na de oorspronkelijke release kan dit briljante conceptalbum nu opnieuw ontdekt worden qua geluid.

Opnieuw geremasterd, laat de genummerde hybride SACD van Mobile Fidelity het cultalbum resoneren met eerder ongehoorde dynamiek, tonen en kleuren. Het album neemt de luisteraar mee op een reis naar nieuwe horizonnen, waarbij de nummers bruisen van details die nu gehoord kunnen worden zoals de producers bedoeld hebben.

Het album wordt gepresenteerd met adembenemende helderheid, met behoud van de warmte, textuur en emotie die live muziek onderscheidt van gereproduceerde geluiden. Deze heruitgave voor verzamelaars biedt referentiekwaliteit in aanwezigheid, ruimtelijkheid en instrumentaal evenwicht. Deze heruitgave profiteert van uitstekende scheiding en betoverende ambiance dankzij het nauwgezette remasteringproces.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen