• Universal Hongkong ENIGMA - MCMXC A. D.

ENIGMA - MCMXC A. D.

Hybrid-SACD - Universal 5367192
Artikelnummer:
3671924
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5367192
UPS/EAN/JAN: 600753671924
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 14.10.2016
Label: Universal Hongkong

ENIGMA - MCMXC A. D.

TITLE

1. The Voice of Enigma
2. Principles of Lust
2a. Sadeness
2b. Find Love
2c. Sadeness (Reprise)
3. Callas Went Away
4. Mea Culpa
5. The Voice & The Snake
6. Knocking On Forbidden Doors
7. Back To The Rivers Of Belief
7a. Way To Eternity
7b. Hallelujah
7c. The Rivers Of Belief

Enigma is een muziekproject dat bekend is geworden door de combinatie van gregoriaanse gezangen, pop, ambient geluiden en etnische invloeden. Het debuutalbum MCMXC A.D. uit 1990 was een groot succes en maakte Michael Cretu, een van de meest succesvolle muziekproducenten in Duitsland, bekend als de man achter het project. Het album en de single Sadeness verkochten uitstekend en bereikten in meer dan 20 landen de top van de hitlijsten. Sadeness werd echter door sommige radiostations geboycot omdat het als godslasterlijk werd beschouwd. Enigma heeft naast het debuutalbum nog verschillende succesvolle albums uitgebracht.

De muziekindustrie in Hong Kong is erg gericht op audiofielen. Universal Music's vestiging daar heeft verschillende populaire nummers van Ball Au opnieuw gemixt in de Hongkongse "Sound Max Studios". Het masteringproces is gericht op de audiofiele klant en verschilt vaak aanzienlijk van eerdere producties. Zowel de PCM- als de DSD-track profiteren van de verbeterde geluidskwaliteit. De hybride SACD's worden in Japan gemaakt en zijn populair onder muziekliefhebbers in Hong Kong.

Kortom, Enigma is een bekend muziekproject dat een mix van verschillende muziekstijlen combineert en grote successen heeft behaald met het debuutalbum MCMXC A.D. en de single Sadeness. De muziekindustrie in Hong Kong richt zich vooral op audiofiele muziekliefhebbers en Universal Music heeft enkele populaire nummers opnieuw gemixt in de "Sound Max Studios" om te voldoen aan de vraag naar verbeterde geluidskwaliteit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen