• MFSL FOGHAT - FOOL FOR THE CITY

FOGHAT - FOOL FOR THE CITY

180g Vinyl, LP - MFSL 1-295
Artikelnummer:
7129510
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€60,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MFSL 1-295
UPS/EAN/JAN: 821797129510
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 2.3.2009
Label: MFSL

FOGHAT - FOOL FOR THE CITY

TITLE

1. Fool For The City
2. My Babe
3. Slow Ride
4. Terraplane Blues
5. Save Your Loving (For Me)
6. Drive Me Home
7. Take It Or Leave It

De Britse bluesrockband Foghat brak eindelijk door met het album "Fool for the City" in 1975. Na verschillende kleine albums en jarenlang touren met een steeds verfijndere stijl van rockende bluesnummers, behaalden ze eindelijk de hitlijsten met de single "Slow Ride". De pakkende nummers met een dominante basgitaar vonden hun publiek.

Ondanks hun oorsprong in Engeland vond Foghat met hun stijl die aan vroege ZZ Top deed denken een groot publiek. Het basisprincipe van "het is alleen maar rock-'n-roll" werd nooit veranderd en de disco- en new wave-invloeden van de late jaren '70 gingen volledig aan Foghat voorbij. "Fool for the City" is het album van Foghat dat elke rockliefhebber in zijn collectie moet hebben.

Het MFSL Re-Issue behoudt de enorme drive van het origineel, maar creëert nu ook ruimte en natuurlijkheid. Een traktatie voor audiofielen die ook eens stevig willen rocken, zonder zich zorgen te hoeven maken over de geluidskwaliteit. Het Re-Issue wordt uitgebracht als 180g vinyl LP in een gatefold cover met een genummerde serie. Half-speed mastering door Rob LoVerde.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen