• AudioNautes GUNILLA VON BAHR – SOLFLÖJT

GUNILLA VON BAHR – SOLFLÖJT

180g Vinyl, LP - AN-2301
Artikelnummer:
9950430
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€52,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): AN-2301
UPS/EAN/JAN: 0796519950430
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum:
Label: AudioNautes

GUNILLA VON BAHR – SOLFLÖJT

TITLE

1. Vivaldi: Concerto La Minore Per Ottavino, Archi e Cembalo P 83
a. Allegro
b. Larghetto
c. Allegro
2. Albinoni: Adagio In Sol Minore
3. Deboussy: Syrinx
4. Nielson: Taagen Letter
5. Gluck: Reigen Seliger Geister
6. Marttinen: Ilmatar, Ilman Impi
7. Molter: Concerto Si Bemol Maggiore Per Flauto Traverso D’amore Conc., Violino Primo, Violino Secondo, Violette e Basso Continuo
a. Allegro
b. Adagio
c. Allegro

AudioNautes brengt in nauwe samenwerking met de weduwnaar Robert von Bahr, de eerste editie van de vierdelige "Solflöjt" serie uit als een audiophile heruitgave ter nagedachtenis aan de fluitiste en muziekdirecteur Gunilla von Bahr, die in 2013 overleed. De Zweedse vertolkt werken van onder andere Vivaldi, Albinoni, Nielsen, Debussy, en Gluck op een zeer aangrijpende manier. Ze wordt begeleid door het Stockholm Chamber Ensemble, met Hans Fagius (orgel), Karin Langebo (harp) en Eva Nordenfelt (klavecimbel) als solisten.

De opnames van "Sun Flute" zijn een genot met een kristalheldere weergave van het emotionele spel van de artiest, die met haar individuele stijl en sociale betrokkenheid naam heeft gemaakt in de klassieke wereld. Een duidelijke uitnodiging om te ontspannen en te genieten.

Dit album is opgenomen in 1977 in de Täby kerk in Zweden met een Revox A-77 tape recorder en 2 Sennheiser MKS 105 microfoons en is geremasterd door Scott Hull bij Masterdisk Studios. De geluidskwaliteit is van hoog niveau en zorgt voor een meeslepende luisterervaring voor de muziekliefhebbers. De combinatie van de virtuoze fluitpartijen en de sublieme begeleiding door het Stockholm Chamber Ensemble maken dit album tot een tijdloos meesterwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen