• Universal Hongkong HAYLEY WESTENRA – HAYLEY WESTENRA

HAYLEY WESTENRA – HAYLEY WESTENRA

Hybrid-SACD - Universal 5394110
Artikelnummer:
3941102
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5394110
UPS/EAN/JAN: 600753941102
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 25.6.2021
Label: Universal Hongkong

HAYLEY WESTENRA – HAYLEY WESTENRA

TITLE

1. Pokarekare Ana
2. Beat Of Your Heart
3. Dell'Amore Non Si Sa
4. River Of Dreams
5. Quanta Qualia
6. Never Say Goodbye
7. Dark Waltz
8. May It Be
9. Prayer
10. Ave Maria
11. Amazing Grace
12. Benedictus
13. Bridal Ballad
14. In Trutina
15. Hine E Hine

Hayley Westenra's carrière kreeg een boost toen een medewerker van Canterbury Television haar demo hoorde. De Nieuw-Zeelandse zangeres had de demo opgenomen en verspreid toen ze twaalf jaar oud was in het jaar 2000. De demo kwam in de juiste handen terecht en leidde tot een live-optreden op televisie en vervolgens tot haar eerste platencontract. Hayley Westenra's gelijknamige debuutalbum werd direct een succes en bereikte na de release de eerste plaats in de Nieuw-Zeelandse hitlijsten.

De Hybrid-SACD van Hayley Westenra is speciaal geremastered door Sound Max Studios in Hong Kong voor de audiophile markt in Azië. Hierbij worden minimale aanpassingen gemaakt om onnodige compressie te vermijden, waarbij gebruik wordt gemaakt van de masterfiles van Universal Music in Engeland. Dit zorgt voor een geweldige geluidskwaliteit van de muziek van deze getalenteerde zangeres.

Hayley Westenra heeft in de loop der jaren een grote schare fans verzameld dankzij haar prachtige stem en indrukwekkende repertoire. De Hybrid-SACD is een geweldige manier om haar muziek in de best mogelijke kwaliteit te beluisteren. Met nummers als "River of Dreams" en "May it Be" laat Hayley Westenra zien wat ze allemaal in huis heeft en waarom ze zo populair is bij muziekliefhebbers over de hele wereld.

Kortom, de Hybrid-SACD van Hayley Westenra is een must-have voor iedereen die van mooie muziek houdt en wil genieten van de stem van deze getalenteerde zangeres. Dankzij de speciale remastering is de geluidskwaliteit uitstekend en worden haar nummers nog indrukwekkender. Hayley Westenra heeft bewezen dat ze een geweldige zangeres is en haar muziek verdient het om op de best mogelijke manier beluisterd te worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen