• Universal Hongkong HIGHLIGHTS FROM CATS

HIGHLIGHTS FROM CATS

Hybrid-SACD - Universal 5368179
Artikelnummer:
3681794
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5368179
UPS/EAN/JAN: 600753681794
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 14.10.2016
Label: Universal Hongkong

HIGHLIGHTS FROM CATS

TITLE

1. Prologue - Jellicle Songs For Jellicle Cats
2. Solo Dance
3. The Old Gumbie Cat
4. The Rum Tum Tugger
5. Mungojerrie And Rumpelteazer
6. Old Deuteronomy
7. The Jellicle Ball
8. Grizabella: The Glamour Cat
9. Gus: The Theatre Cat
10. Skimbleshanks: The Railway Cat
11. Macavity: The Mystery Cat
12. Mr. Mistoffelees
13. Memory
14. The Journey To The Heavyside Layer
15. The Ad-Dressing Of Cats

Het musical "Cats" van Andrew Lloyd Webber, gebaseerd op de gedichten van T.S. Eliot, werd in 1981 voor het eerst opgevoerd in Londen en was een groot succes. Het musical heeft sindsdien talrijke prijzen gewonnen en werd wereldwijd in meer dan 300 steden opgevoerd, waarbij het meer dan 50 miljoen bezoekers aantrok. De originele Londense castopname wordt nog steeds beschouwd als een van de beste musical-opnames aller tijden en bevat onder andere de legendarische Elaine Paige als Grizabella. De hoogtepunten van de musical, waaronder "Memory", zijn een must voor alle musical-fans.

Universal Music's tak in Hong Kong heeft de populaire opnames van Ball Au opnieuw gemixt in de "Sound Max Studios" in Hong Kong voor de audiophile muziekliefhebbers. Het mastering is gericht op de audiophile klanten en verschilt vaak sterk van eerdere producties, waardoor zowel de PCM-track als de DSD-track van een verbeterde klank profiteren. De hybride SACD's worden in Japan vervaardigd.

John Williams componeerde de muziek voor de film "Schindler's List", een van de bekendste soundtracks ooit. Itzhak Perlman speelde de vioolsolo's en Giora Feidman speelde de klarinet. De soundtrack heeft talrijke prijzen gewonnen en is nog steeds een van de meest bekende en geliefde soundtracks van alle tijden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen