• Sieveking Sound Hoofdtelefoonstandaard Walnoot

Hoofdtelefoonstandaard Walnoot

Artikelnummer:
1803262
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€139,00
Incl. btw

Sieveking Sound Hoofdtelefoonstandaard Walnoot

De Sieveking Sound Headphone Stand Omega is nu beschikbaar.

Sinds de Omega op de High End 2009 in München werd gepresenteerd, is de reactie enthousiast en nu hebben we de vier echte houtfineer van esdoorn, kers, walnoot en de exotisch ogende zebrano klaar.

De Omega is volledig in Duitsland gemaakt en uit één stuk vervaardigd en vervolgens gecoat met een lak die gecertificeerd is voor gebruik met kinderspeelgoed.

Het wordt geleverd in een zakje ongeverfd flanel. Dit etui is geschikt als licht- en stofbescherming voor de Omega en de koptelefoon die erop rust.

Het ontwerp van de Omega is al door de Europese Unie als handelsmerk erkend.

De standaard is ideaal voor elke serieuze luisteraar die zijn koptelefoon niet in een hoek wil zien weggooien maar met trots zijn liefde voor muziek toont.

De platte oppervlakken van de Omega zorgen voor een gelijkmatige druk op de oorkussens en zullen dus uw luisterplezier verlengen omdat ze hun vorm veel langer behouden.

De Omega is groot genoeg om ook zeer grote koptelefoons te ondersteunen, zoals een Sennheiser HD 800 of de ronde modellen van Stax.

Houd er rekening mee dat hout een levend materiaal is dat donker wordt bij blootstelling aan zonlicht.

De Omega zal ook reageren op veranderingen in luchtvochtigheid en temperatuur en u zult merken dat het apparaat zeer licht rotsachtig kan zijn wanneer u het ontvangt.

U kunt de Omega handmatig rechttrekken om dit te corrigeren

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen