• Impex Records Jennifer Warnes – Famous Blue Raincoat [One Step]
  • Impex Records Jennifer Warnes – Famous Blue Raincoat [One Step]

Jennifer Warnes – Famous Blue Raincoat [One Step]

180g Vinyl, 3 LPs - IMX LPO 6033-45
Artikelnummer:
6002336
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€239,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): IMX LPO 6033-45
UPS/EAN/JAN: 0856276002336
Aantal Lp’s: 3
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 22.12.2023
Label: Impex Records

JENNIFER WARNES – FAMOUS BLUE RAINCOAT [ONE STEP]

TITLE

1. First We Take Manhattan
2. Bird on a Wire
3. Famous Blue Raincoat
4. Joan of Arc
5. Ain't No Cure for Love
6. Coming Back to You
7. Song of Bernadette
8. A Singer Must Die
9. Came So Far for Beauty
10. Night Comes On
11. The Ballad of the Runaway Horse
12. If It Be Your Will
13. A Singer Must Die (8-track Analog Demo Version)
14. Joan of Arc (Live)

In 2023 viert Jennifer Warnes' "Famous Blue Raincoat" zijn 35e verjaardag. Impex Records brengt hulde aan deze audiofiele klassieker met de ultieme heruitgave. Label eigenaar Abey Fonn heeft "Famous Blue Raincoat" een eersteklas behandeling gegeven die ook de laatste zal zijn: Met Bernie Grundman die de laksnede voor deze luxe boxset van drie 1STEP LP's verzorgde, zullen de mastertapes van het album voor altijd terugkeren naar het persoonlijke archief van Jennifer Warnes.

De vertrouwensrelatie tussen Impex-producent Fonn en artieste Warnes is gebaseerd op talrijke uitgaven in de afgelopen jaren, waaronder de eerste 45 LP boxset van "Famous Blue Raincoat", de remasters van "The Well" en "The Hunter", en haar nieuwste album "Another Time, Another Place". Elk van deze uitgaven wordt hoog gewaardeerd door critici en fans en werd gedaan in overleg met het oorspronkelijke productieteam van de albums, C. Roscoe Beck en Bernie Grundman.

Deze one-step LP box is gebaseerd op de eerste generatie analoge mix-down master van de originele digitale opname en werd verwerkt door Bernie Grundman op de buizensnijmachine van BG Mastering. In een nauwgezet proces werden talrijke testpersingen gemaakt om zelfs de fijnste details naar voren te brengen. De LP's zijn geperst op VR-900 super vinyl bij RTI.

Naast de drie 45-toeren LP's bevat de boxset een nieuw 24-pagina's tellend boekje en bestaat uit een harde slipcase. Zelfs als je alle versies van deze popklassieker bezit: Dit stuk hoort in elke collectie!

Gelimiteerd tot 7.500 exemplaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen