• Impex Records JENNIFER WARNES - THE HUNTER

JENNIFER WARNES - THE HUNTER

24-Karat-Gold-CD - IMP 8303
Artikelnummer:
0002010
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€45,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): IMP 8303
UPS/EAN/JAN: 0899360002010
Aantal Discs: 1
Format: 24 Karat Gold CD
Publicatiedatum: 18.6.2019
Label: Impex Records

JENNIFER WARNES - THE HUNTER

TITLE

1. Rock you Gently
2. Somewhere, Somebody
3. Big Noise, New York
4. True Emotion
5. Pretending to Care
6. The Whole of the Moon
7. Lights of Lousianne
8. Way Down Deep
9. The Hunter
10. I Can´t Hide

"Haar stem is als het weer in Californië, rijk aan zonneschijn. Maar er zit een aardbeving achter." Dit is wat Leonard Cohen zei over Jennifer Warnes en dit album is opnieuw het bewijs van hoe accuraat die uitspraak was. Wat betreft geluidskwaliteit is de remastering op de 24-karaats gouden CD een grote stap in de richting van nog meer dynamiek en nog meer rust in het geluidsbeeld.

De muziek draait niet om Warnes' stem, veel meer is haar uitstekende stem een ander instrument dat perfect harmonieert met de rest. Je zult meewandelen met de individuele nummers op een reis tussen gitaar, bas en Gesgang en diep in de wereld van Konga, sprekende drum en Keltische tamboerijn duiken.

Chris Bellman van Grundman Mastering is verantwoordelijk voor de remastering en had met het eerste masteren door Bernie Grundman uit 1992 echt goed bronmateriaal tot zijn beschikking. De ruwe gegevens komen van de mastertape uit het persoonlijke bezit van Jennifer Warnes. Deze opname is ook niet perfect en de kenner zal zelfs de zwakke punten van mevrouw Warnes' microfoon herkennen, maar als we meer opnames zoals deze hadden, zou niemand op deze planeet aan MP3 denken.

[Deze titel is ook uitgebracht door Sony Music Hong Kong als een K2HD-mastered titel, maar het kan niet tippen aan de geluidskwaliteit van de Gold CD. Voor het FLAIR-masteringcentrum in Japan was alleen een digitale tapie-kopie beschikbaar, terwijl Impex mocht werken met de originele tapes in het bezit van Jennifer Warnes].

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen