• Impex Records JENNIFER WARNES - THE WELL

JENNIFER WARNES - THE WELL

180g Vinyl, 3 LPs - IMP 6001LP
Artikelnummer:
6002886
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€129,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): IMP 6001LP
UPS/EAN/JAN: 0856276002886
Aantal Lp’s: 3
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 21.7.2023
Label: Impex Records

JENNIFER WARNES - THE WELL

TITLE

1. The Well
2. It's Raining
3. Prairie Melancholy
4. Too Late Love Comes
5. Invitation To The Blues
6. And So It Goes
7. The Panther
8. You Don't Know Me
9. The Nightingale
10. Patriot's Dream
11. The Well (Reprise)
Bonus Tracks:
12. La Luna Brilla
13. Fool For the Look (In Your Eyes)
14. Born In Time

"The Well" is de titel van dit album van Jennifer Warnes uit 2001. Het waren negen jaar geleden sinds "The Hunter" en mevrouw Warnes was ontevreden over haar platenmaatschappij en besloot zelf een album te produceren, iets wat ze al lange tijd in gedachten had. Het moest niet gaan om pakkende popmelodieën, maar om rustigere en meer emotionele nummers die kleine verhalen uit het leven vertellen en de diepgaande beelden van deze nummers met enorm zelfvertrouwen dragen.

Deze heruitgave van het album bevat drie nummers die eerder niet waren opgenomen. Nummers vijf en zes zijn samen met het volledige album opgenomen, maar werden oorspronkelijk niet uitgebracht. Het laatste nummer is een duet met Bill Medley, met wie Jennifer Warnes de wereldhit "I've had the Time of my Life" uit de film Dirty Dancing had gezongen. Het nummer hoort niet muzikaal bij dit album, maar Jennifer Warnes wilde het echt op deze uitgave hebben, omdat er altijd gezegd wordt dat haar duetten een bepaalde magie hebben.

De inspiratie voor dit album was een bezoek aan Jacob's Well in Texas. Deze "well" is de opening van een ondergronds grottenstelsel met een krachtige uitstorting van zoet water, aangewezen door vroege inheemse Amerikaanse volkeren als een heilige plaats van wedergeboorte.

Deze versie is herwerkt door Bernie Grundman.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen