• Universal Japan John Coltrane & Johnny Hartman

John Coltrane & Johnny Hartman

SHM Single Layer SACD - UCGQ - 9042
Artikelnummer:
1588147
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UCGQ - 9042
UPS/EAN/JAN: 4988031588147
Aantal Discs: 1
Format: SHM Single Layer SACD
Publicatiedatum: 27.9.2023
Label: Universal Japan

JOHN COLTRANE & JOHNNY HARTMAN

TITLE

1. They Say It’s Wonderful
2. Dedicated To You
3. My One And Only Love
4. Lush Life
5. You Are Too Beautiful
6. Autumn Serenade\

John Coltrane en Johnny Hartman kenden elkaar al sinds hun tijd in de Dizzy Gillespie band eind jaren '40. Maar meer dan twintig jaar later kon Johnny Hartman zich niet voorstellen samen aan een heel album te werken. Producer Bob Thiele haalde hem over, en in 1963 werd John Coltrane & Johnny Hartman geboren.

Beide muzikanten waren in topvorm en het album ontving consequent positieve recensies. Een must voor elke jazzcollectie.

Deze titel is een SHM SACD. Dit formaat is de verdere ontwikkeling van de single-layer SACD en gebruikt een bijzonder lichtdoorlatend plastic (Super High Material). Het maakt een veel betere leesbaarheid van de pit-land structuren op het oppervlak mogelijk dan bij hybride SACD's. Universal's SHM SACD's worden over het algemeen opnieuw gedigitaliseerd naar DSD van de master tapes van de albums zonder enige wijzigingen. SHM SACD's kunnen op elke SACD-speler worden afgespeeld. Gelieve geen L'Art du Son of op alcohol gebaseerde reinigingsmiddelen te gebruiken. - Let op: Alle titels worden door Universal Music ontworpen als gelimiteerde editie verzamelobjecten voor de Japanse markt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen