• MFSL KC & THE SUNSHINE BAND

KC & THE SUNSHINE BAND

140g Vinyl, LP - MOFI 1-012
Artikelnummer:
7100120
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€45,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MOFI 1-012
UPS/EAN/JAN: 821797100120
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 12.5.2011
Label: MFSL

KC & THE SUNSHINE BAND

TITLE

1. Let It Go (Part One)
2. That's the Way (I Like It)
3. Get Down Tonight
4. Boogie Shoes
5. Ain't Nothin' Wrong
6. I'm So Crazy ('Bout You)
7. What Makes You Happy
8. I Get Lifted
9. Let It Go (Part Two)

Harry Wayne "KC" Casey en Richard Finch werkten begin 1972 voor een klein platenlabel in Florida en hadden grote plannen voor goede muziek die verder ging dan hun dagelijkse taken. Op hun tweede album in 1975 creëerden ze enkele van de grootste disco-klassiekers aller tijden met nummers als "That's the Way I Like It" en "Get Down Tonight". Het album, dat volledig dansbaar was, stormde naar de top van de hitlijsten en legde de basis voor de latere opname van de band in de soundtrack van Saturday Night Fever.

Het MFSL Re-Issue klinkt verrassend goed voor een discoalbum uit de jaren '70 en biedt krachtige bassen met flitsende details op een enorm breed geluidsbeeld.

Mobile Fidelity Sound Lab Silver Label

Sinds begin 2011 brengt MFSL onder de productnaam Silver Label een nieuwe serie LP's uit. Deze worden bij Mobile Fidelity opnieuw gemasterd en gesneden op de door Tim de Paravicini ontworpen mastering-ketting en geperst op 140g vinyl bij RTI in Los Angeles. De verpakking voldoet aan dezelfde hoge eisen als de bekende Original Master Recording-serie, met een gevoerde rijstpapieren binnenvoering, een beschermende tussenhoes en een doorlopend serienummer op de buitenhoes. Mobile Fidelity plant ook een aantal experimentele releases in deze serie en is bereid genoegen te nemen met een kopie van de masterband als het origineel niet beschikbaar is. Alle LP's worden uitgebracht als Limited Edition en zullen waarschijnlijk zeer gewilde verzamelobjecten worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen