• Universal Hongkong LAURA FYGI – THE LATIN TOUCH

LAURA FYGI – THE LATIN TOUCH

Hybrid-SACD - Universal 5394113
Artikelnummer:
3941133
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5394113
UPS/EAN/JAN: 600753941133
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 25.6.2021
Label: Universal Hongkong

LAURA FYGI – THE LATIN TOUCH

TITLE

1. Como Fué
2. Perfidia
3. Quizas, Quizas, Quizas,
4. Noche De Ronda
5. Piel Canela
6. La Puerta
7. Abrázame
8. Dimelo
9. La Mentira
10. Solamente Una Vez
11. Historia De Un Amor
12. Amor
13. Cuando Vuelva A Tu Lado
14. Bésame Mucho
Bonus Tracks
15. You Belong To My Heart (Solamente Una Vez)
16. Amor (English Version)
17. What A Difference A Day Makes (Cuando Vuelva A Tu Lado)

Laura Fygi, geboren in Uruguay en opgegroeid in Nederland, zingt op haar zesde soloalbum The Latin Touch 14 nummers in het Spaans en integreert de ritmes van haar geboorteland in haar jazzmuziek. De productie was in handen van Leonardo Amuedo en Hans Vroomans. Het album heeft in Europa weinig aandacht gekregen, maar is een van de meest heruitgegeven albums in Azië. Dit komt waarschijnlijk vooral door de betoverende stem en het mooie podiumoptreden van de opname.

Deze Hybrid-SACD is opnieuw gemasterd door de Sound Max Studios in Hong Kong, speciaal voor de audiofiele markt in Azië. Er zijn minimale aanpassingen gedaan, vooral om onnodige compressie te vermijden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de masterfiles van Universal Music in Engeland. De hybride-sacd is een combinatie van een cd- en een sacd-formaat en biedt daarmee een hogere geluidskwaliteit dan een standaard cd. De sacd-versie van The Latin Touch is een mooie toevoeging aan de collectie van audiofielen die van hoge kwaliteit muziek houden.

Al met al is The Latin Touch een uniek album waarop Fygi haar liefde voor Latijns-Amerikaanse muziek laat zien. De combinatie van jazz en Latijns-Amerikaanse ritmes zorgt voor een aanstekelijke mix die ongetwijfeld de aandacht trekt van muziekliefhebbers die op zoek zijn naar iets anders dan het gebruikelijke aanbod. Met de remastering van de hybride-sacd wordt de geluidskwaliteit van het album verder verbeterd, waardoor het nog meer tot zijn recht komt en een genot is om naar te luisteren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen