• Universal Hongkong LIONEL RICHIE – TRULY: THE LOVE SONGS

LIONEL RICHIE – TRULY: THE LOVE SONGS

Hybrid-SACD - Universal 5390523
Artikelnummer:
3905234
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5390523
UPS/EAN/JAN: 600753905234
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 29.4.2020
Label: Universal Hongkong

LIONEL RICHIE – TRULY: THE LOVE SONGS

TITLE

1. My Destiny
2. Endless Love (with Diana Ross)
3. Three Times A Lady
4. Don’t Wanna Lose You
5. Hello
6. Sail On
7. Easy
8. Say You Say Me
9. Do It to Me
10. Penny Lover
11. Truly
12. Still
13. Love Will Conquer All
14. Sweet Love
15. Ballerina Girl
16. Still In Love
17. Oh No
18. Just To Be Close To You
19. Stuck On You

Lionel Richies tweede sampler Truly: The Love Songs werd uitgebracht in 1997. Zoals de titel al doet vermoeden, bevat het album 19 nummers van de Amerikaanse zanger uit zijn tijd met de Commodores en als soloartiest. En er is weinig te missen! Met zijn grote hits liet Richie vaak zijn romantische kant zien. Onder andere All Night Long (All Night), Dancing on the Ceiling, Hello, Easy, Endless Love en Say You, Say Me zijn te horen op dit album.

Het is bekend dat Hong Kong een speciale markt is voor muziekliefhebbers met een audiophile voorkeur. De lokale afdeling van Universal Music heeft dit ook erkend en laat daarom enkele populaire nummers van Ball Au opnieuw mixen in de "Sound Max Studios" in Hong Kong. Het masteren is duidelijk gericht op de audiophile klant en onderscheidt zich vaak op een aangename manier van eerdere producties. Zowel de PCM-track als de DSD-track profiteren natuurlijk van de verbeterde geluidskwaliteit. De Hybrid-SACD's zelf worden geproduceerd in Japan.

Voor een nog verdere verbetering van de geluidskwaliteit raden we het gebruik van de "L'Art du Son" CD/DVD-conditioner aan. Dit zal de geluidskwaliteit van de muziek nog verder verbeteren. Met dit in gedachten is Truly: The Love Songs van Lionel Richie een album dat zeker de moeite waard is om aan te schaffen, vooral voor muziekliefhebbers die van hoge kwaliteit geluid houden. Het album bevat enkele van zijn grootste en meest romantische hits die perfect zijn om te luisteren tijdens een gezellige avond thuis.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen