• AudioNautes LIVINGSTON TAYLOR – GOOD FRIENDS

LIVINGSTON TAYLOR – GOOD FRIENDS

180g Vinyl, LP - AN-2003
Artikelnummer:
950317
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€65,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): AN-2003
UPS/EAN/JAN: 0796519950317
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 8.6.2021
Label: AudioNautes

LIVINGSTON TAYLOR – GOOD FRIENDS

TITLE

1. Out of This World
2. Jacques Cousteau
3. Heart and Soul
4. Carolina Day
5. If I Only Had a Brain
6. Grandma's Hands
7. Blind
8. Good Friends
9. Pajamas
10. Save Your Heart for Me
11. Fifth and Vine
12. Bluer Than Blue
13. In My Reply
14. Somewhere Over the Rainbow
15. Thank You Song

Livingston Taylor, de Amerikaanse folkzanger, komt uit een muzikale familie. Zijn broer James bereikte de top van de internationale hitlijsten en ook zijn zus Kate en broer Alex hebben verschillende albums uitgebracht. Hoewel Livingston Taylor niet dezelfde bekendheid heeft verworven als James, werden verschillende van zijn singles hits en heeft hij meer dan een dozijn albums opgenomen. Daarnaast was hij een succesvol docent aan het Berklee College of Music in Boston.

Na verschillende releases, waaronder bij Sony Records, begon Livingston Taylor in 1993 samen te werken met David en Norman Chesky voor het label Chesky Records. "Good Friends" is een selectie van nummers van eerdere albums, uitgevoerd door een muzikant in topvorm. De uitstekende opname van de Chesky-broers, met mastering-engineer Bob Katz, is een voorbeeld van een audiophile muziekuitgave: Puur, natuurlijk geluid met een opmerkelijke vocale aanwezigheid. "Good Friends" geeft het gevoel alsof je bij een intiem huiskamerconcert aanwezig bent. Dit album zal je niet teleurstellen.

De LP wordt uitgebracht op 33 1/3 rpm en in een beperkte oplage. De eerste 500 exemplaren zijn genummerd. Het mastering werd verzorgd door Scott Hull in de Masterdisk-studio's in New York.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen