• MFSL LOS LOBOS - KIKO

LOS LOBOS - KIKO

180g Vinyl, LP - MFSL 1-371
Artikelnummer:
7137119
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€60,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MFSL 1-371
UPS/EAN/JAN: 821797137119
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 24.2.2014
Label: MFSL

LOS LOBOS - KIKO

TITLE

1. Dream In Blue
2. Wake Up Dolores
3. Angels with Dirty Faces
4. That Train Don't Stop Here
5. Kiko and the Lavender Moon
6. Saint Behind The Glass
7. Reva's House
8. When the Circus Comes
9. Arizona Skies
10. Short Side of Nothing
11. Two Janes
12. Wicked Rain
13. Whiskey Trail
14. Just a Man
15. Peace
16. Rio de Tenampa

Los Lobos, de Amerikaanse rockband, verdiende hun reputatie als een van de slimste en meest creatieve rockbands in Amerika met de albums "By the Light of the Moon" en "The Neighborhood". Maar pas in 1992 toonden de muzikanten met "Kiko" de ware omvang van hun geluidambities. Het album is uitstekend gestructureerd en foutloos uitgevoerd, wat de luisteraars overweldigde. Dit is mede te danken aan de samenwerking met producent Mitchell Froom, die uitstekend werk heeft geleverd. Doordringende percussie, grommende elektrische gitaren, sonore saxofoons, profetische Indianenzang, engelachtige harpen en een arsenaal aan keyboards creëren een metafysische ervaring. Het veelzijdige "Kiko" is voor de oren wat een bezoek aan IMAX is voor de ogen.

Het remasteren van Krieg Wunderlich voor Mobile Fidelity maakt ook de subtiele tonen van het album hoorbaar, die de achtergrond van de nummers vormen. Het is een briljant en verbazingwekkend werk dat nu in nog betere kwaliteit beschikbaar is. De 180g vinyl-LP wordt geleverd in een klaphoes met een doorlopend serienummer in beperkte oplage.

Robert Baird van het Amerikaanse tijdschrift Stereophile heeft een enthousiaste Engelstalige recensie van dit album gepubliceerd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen