• Universal Japan Louis Armstrong meets Oscar Peterson

Louis Armstrong meets Oscar Peterson

SHM Single Layer SACD - UCGQ - 9049
Artikelnummer:
1595275
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UCGQ - 9049
UPS/EAN/JAN: 4988031595275
Aantal Discs: 1
Format:
Publicatiedatum: 27.9.2023
Label: Universal Japan

LOUIS ARMSTRONG MEETS OSCAR PETERSON

TITLE

1. That Old Feeling
2. Let’s Fall In Love
3. I’ll Never Be The Same
4. Blues In The Night
5. How Long Has This Been Going On
6. I Was Doing All Right
7. What’s New
8. Moon Song
9. Just One Of Those Things
10. There’s No You
11. You Go To My Head
12. Sweet Lorraine

Armstrong en Peterson swingen comfortabel op deze klassieker uit 1957. Armstrong was net getekend door Verve-baas Norman Granz en werd opzettelijk naast labelster Oscar Peterson geplaatst; de twee vullen elkaar prachtig aan en hebben een geweldige partner in Louie Bellson op de drums. Het repertoire bevat onbekende stukken voor Armstrong, maar het is een groot genoegen voor de luisteraar om hem te begeleiden terwijl hij de nieuwe geluiden verkent.

Deze titel is een SHM SACD. Dit formaat is de verdere ontwikkeling van de enkellaags SACD en gebruikt een bijzonder lichtdoorlatend plastic (Super High Material). Het maakt een veel betere leesbaarheid van de put-land structuren op het oppervlak mogelijk dan bij hybride SACD's. Universal's SHM SACD's worden over het algemeen opnieuw gedigitaliseerd naar DSD vanaf de mastertapes van de albums zonder enige wijzigingen. SHM SACD's kunnen op elke SACD-speler worden afgespeeld. Gebruik alstublieft geen L'Art du Son of op alcohol gebaseerde reinigingsmiddelen. - Let op: Alle titels zijn door Universal Music ontworpen als gelimiteerde oplage verzamelobjecten voor de Japanse markt.

Robert Geplaatst op 5 Maart 2024 at 19:01

Het album is een klassieker. De remastering is de beste die ik tot nu toe gehoord heb. Het is geen grote maar wel een hoorbare verbetering ten aanzien van de Verve CD uitgave.

  • + Beste mastering die ik ken
  • - Niet af te spelen op een CD speler

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen