• MFSL LOVE - FOREVER CHANGES

LOVE - FOREVER CHANGES

Hybrid-SACD - UDSACD 2131
Artikelnummer:
7213165
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UDSACD 2131
UPS/EAN/JAN: 821797213165
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 12.12.2014
Label: MFSL

LOVE - FOREVER CHANGES

TITLE

1. Alone Again Or
2. A House Is Not a Motel
3. Andmoreagain
4. The Daily Planet
5. Old Man
6. The Red Telephone
7. Maybe the People Would Be the Times or Between Clark and Hilldale
8. Live and Let Live
9. The Good Humor Man He Sees Everything Like This
10. Bummer in the Summer
11. You Set the Scene

Het album "Forever Changes" van de Amerikaanse band Love is een klassieker uit de jaren 60 en wordt vaak genoemd als een van de beste albums van het decennium. Het album werd oorspronkelijk uitgebracht in 1967 en bevatte een mix van rock, folk, psychedelica en orkestrale arrangementen. In 2010 bracht Mobile Fidelity Sound Lab (MFSL) een Hybrid-SACD-uitgave uit van het album, die de luisterervaring van de originele opname aanzienlijk verbetert.

De Hybrid-SACD-uitgave van "Forever Changes" door MFSL is een uitstekende manier om dit album te ervaren in de hoogste kwaliteit. Hybrid-SACD's combineren een laag van een standaard CD met een extra laag van Super Audio CD (SACD) technologie. Dit betekent dat de MFSL-uitgave van "Forever Changes" kan worden afgespeeld op zowel standaard CD-spelers als op SACD-spelers voor de hoogste geluidskwaliteit.

De MFSL-uitgave van "Forever Changes" is gemasterd door Rob LoVerde en bevat een geheel nieuwe stereomix van het album. Het resultaat is een kristalheldere en gedetailleerde geluidsweergave, waarbij de orkestrale arrangementen en vocale harmonieën van de band duidelijk te onderscheiden zijn. De instrumenten klinken helder en dynamisch, terwijl de stem van de legendarische frontman Arthur Lee krachtig en emotievol is.

Naast de verbeterde geluidskwaliteit bevat de MFSL-uitgave van "Forever Changes" ook een boekje met uitgebreide liner notes en foto's van de band en de opnamestudio. Het boekje geeft een diepgaande blik op de opname van het album en de betekenis van de nummers. Dit maakt de Hybrid-SACD-uitgave van "Forever Changes" niet alleen een fantastische luisterervaring, maar ook een waardevolle toevoeging aan de collectie van elke muziekliefhebber.

Kortom, de Hybrid-SACD-uitgave van "Forever Changes" door MFSL is een must-have voor fans van Love en liefhebbers van kwaliteitsmuziek. Met de verbeterde geluidskwaliteit en het uitgebreide boekje biedt deze uitgave een diepgaande en meeslepende luisterervaring die de tand des tijds heeft doorstaan.

De leden van de band tijdens de opname van het album waren:

  • Arthur Lee: zang, gitaar
  • Johnny Echols: leadgitaar
  • Bryan MacLean: ritmegitaar, zang
  • Ken Forssi: basgitaar
  • Michael Stuart: drums
  • Alban 'Snoopy' Pfisterer: fluit, achtergrondzang
  • Tjay Cantrelli: saxofoon, achtergrondzang

Bovendien heeft David Angel bijgedragen aan de orkestrale arrangementen op het album.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen