• Venus Records LUCA MANNUTZA TRIO - AIREGIN

LUCA MANNUTZA TRIO - AIREGIN

180g Vinyl, LP - VHJD-230
Artikelnummer:
1152423
Levertijd:
Levertijd 2 tot 5 werkdagen
Reviews:
€65,00
Incl. btw

LUCA MANNUTZA TRIO - AIREGIN

TITLE

1. Airegin
2. Moon And Sand
3. East Of The Sun
4. It Could Happen To You
5. Nobody Else But Me

Luca Mannutza op piano, Stefano Senni op bas en Marcello Di Leonardo op drums brengen een selectie van jazz- en populaire standards ten gehore, waaronder "It Could Happen To You", "Woody'n You", "Just One Of Those Things", "Airegin" en meer. De muzikanten hebben een geweldige reputatie opgebouwd in de jazzscene en hun meesterschap is te horen in de manier waarop ze de nummers tot leven brengen. Luca Mannutza is een virtuoos op de piano en zijn improvisaties zijn ongelooflijk expressief en levendig. Hij weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren en de luisteraar mee kan nemen op een muzikale reis. Stefano Senni's bas speelt een belangrijke rol in het creëren van een ritmische onderlaag voor de nummers, terwijl Marcello Di Leonardo's drums de energie en het tempo van de muziek sturen.

De keuze van de nummers is ook van groot belang, omdat ze zowel bekende jazzstandards als populaire liedjes bevatten, wat de aantrekkingskracht van de plaat vergroot. De opnamekwaliteit is zoals verwacht van Venus Records van hoog niveau, met een helder en dynamisch geluid dat de subtiliteiten van de muzikale uitvoering goed weergeeft.

Venus LP's worden slechts één keer geperst, wat betekent dat na de eerste oplage de titels uit de catalogus worden verwijderd. Verzamelaars moeten daarom overwegen om op tijd een aankoop te doen, zodat ze de kans niet missen om deze geweldige opname aan hun collectie toe te voegen. Het is een prachtige plaat voor iedereen die van jazz houdt, en het talent van Mannutza, Senni en Di Leonardo maakt deze opname tot een absolute must-have.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen