• Venus Records MASSIMO FARAÒ QUARTET - ON A CLEAR DAY

MASSIMO FARAÒ QUARTET - ON A CLEAR DAY

180g Vinyl, LP - VHJD-228
Artikelnummer:
1152409
Levertijd:
Levertijd 2 tot 5 werkdagen
Reviews:
€65,00
Incl. btw

MASSIMO FARAÒ QUARTET - ON A CLEAR DAY

TITLE

1. Corcovado
2. On A Clear Day
3. Theme From M.A.S.H
4. Reflections In D
5. Please Send Me Someone To Love
6. Happy Reunion
7. The Single Petal Of A Rose

Massimo Farao' (piano), Davide Palladin (gitaar), Nicola Barbon (bas) en Roberto "Bobo" Facchinetti (drums) vormen samen een uniek ensemble dat wordt vergezeld door Accademia Arrigoni's Strings Orchestra. Deze samenwerking zorgt voor een prachtig en harmonieus geluid dat moeilijk te evenaren is.

De muzikale virtuositeit van elk van de musici wordt benadrukt door de aanwezigheid van het orkest en creëert een onvergetelijke luisterervaring. Het repertoire omvat een mix van jazz- en populaire nummers, elk met een eigen kenmerkende stijl en geluid. Van het betoverende pianospel van Massimo Farao' tot de melodische gitaar van Davide Palladin en de ritmische sectie van Nicola Barbon en Roberto "Bobo" Facchinetti, deze muzikanten weten hoe ze hun instrumenten moeten bespelen.

De toevoeging van Accademia Arrigoni's Strings Orchestra geeft de nummers een extra dimensie. Het orkest weeft op subtiele wijze hun strijkersarrangementen in de nummers, waardoor ze nog meer emotie en diepte krijgen. Het geheel klinkt als een harmonieus geheel, waarbij elk element zijn eigen plaats heeft.

Venus LP's zijn uniek in de manier waarop ze worden geproduceerd. De platen worden slechts één keer geperst en na uitverkoop uit de catalogus verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de platen echte verzamelobjecten worden en dat liefhebbers ze in hun collectie moeten hebben. Als je een fan bent van jazz of gewoon van goede muziek houdt, dan is deze plaat zeker een aanrader.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen