• Venus Records MASSIMO FARAÒ TRIO – AUTUMN LEAVES & I LEFT MY HEART IN SAN FRANCISCO

MASSIMO FARAÒ TRIO – AUTUMN LEAVES & I LEFT MY HEART IN SAN FRANCISCO

Double CD - VHCD-1275
Artikelnummer:
2512756
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw

MASSIMO FARAÒ TRIO – AUTUMN LEAVES & I LEFT MY HEART IN SAN FRANCISCO

TITLE

CD 1
Autumn Leaves
1. Corcovado
2. Estate
3. To Each His Own
4. Chanson De Maxence
5. Someday My Prince Will Come
6. No Problem
7. Cheek To Cheek
8. Alone Together
9. Autumn Leaves
10. I Thought About You


CD 2
I Left My Heart In San Francisco
1. I Left My Heart In San Francisco
2. Chega De Saudade
3. Whisper Note
4. Love Is A Many-Spendored Thing
5. In A Sentimental Mood
6. All Of You
7. What A Difference A Day Made
8. Ain't Misbehavin'
9. I'm A Fool To Want You
10. Georgia On My Mind
11. The Very Thought Of You

De Italiaanse pianist Massimo Faraò heeft een uitgebreide carrière als jazzmuzikant en heeft samen met Aldo Zunino en Marco Tolotti een uitgebreide collectie van 21 jazz-klassiekers opgenomen en uitgebracht op twee cd's. Faraò staat bekend om zijn virtuositeit en uitmuntende pianospel, wat in deze opnames duidelijk naar voren komt. Samen met Zunino en Tolotti zet hij een unieke en krachtige interpretatie neer van bekende jazznummers, waarbij ze hun eigen muzikale stijl en persoonlijkheid in de uitvoering leggen.

Op de cd's zijn enkele van de meest iconische jazznummers aller tijden te vinden, waaronder "Summertime" van George Gershwin, "Round Midnight" van Thelonious Monk en "Take the A Train" van Duke Ellington. Maar ook minder bekende nummers zoals "Someday My Prince Will Come" van Frank Churchill en "When I Fall in Love" van Victor Young zijn opgenomen in deze indrukwekkende collectie.

Aldo Zunino en Marco Tolotti dragen ook bij aan het krachtige geluid van deze opnames met hun basspel en slagwerk, waardoor de nummers een dynamische en levendige energie krijgen. De chemie tussen de drie muzikanten is duidelijk hoorbaar en vult elkaar perfect aan.

De opnames zijn van hoge kwaliteit en leggen de subtiliteit en de nuances van de muziek goed vast. Hierdoor krijgen de luisteraars de kans om de muziek in alle details te beluisteren en te genieten van de prachtige arrangementen en improvisaties. Al met al is deze uitgebreide collectie van Massimo Faraò, Aldo Zunino en Marco Tolotti een fantastische toevoeging aan elke jazzliefhebber's collectie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen