• MFSL Men At Work - Cargo

Men At Work - Cargo

140g Vinyl, LP - MOFI 1-025
Artikelnummer:
7100250
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€45,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MOFI 1-025
UPS/EAN/JAN: 0821797100250
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 10.11.2013
Label: MFSL

MEN AT WORK - CARGO

TITLE

1. Dr. Heckyll and Mr. Jive
2. Overkill
3. Settle Down My Boy
4. Upstairs In My House
5. No Sign of Yesterday
6. It’s a Mistake
7. High Wire
8. Blue for You
9. I Like To
10. No Restrictions

Met hun koperen accenten, pakkende refreinen en onvergetelijke melodieën hebben Men At Work het muzikale landschap van de jaren 1980 vormgegeven. De muzikanten uit Australië zetten hun debuutsucces voort met "Cargo" en verloren niets van het momentum van hun eerste album. Trouw blijvend aan hun stijl, die hen een Grammy Award opleverde in de categorie Beste Nieuwe Artiest, voegde de band alleen meer prominente gitaren en sterkere ritmes toe aan hun creatieve repertoire.

Het opzwepende "Overkill" en het slim politieke "It's a Mistake" behoren tot de grote hits van de band. "Dr. Heckyll and Mr. Jive" haalde ook de Top 30, en "Cargo" is een essentieel stuk muziek uit het New Wave-tijdperk. Geremasterd door Paul Stubblebine, wordt de 140-grams vinyl LP uitgebracht in een beperkte oplage met opeenvolgend serienummer in een gatefold hoes met ingedrukte songteksten.

Mobile Fidelity Sound Lab Silver Label

Onder de productnaam Silver Label brengt MFSL sinds begin 2011 een nieuwe reeks LP's uit. Deze zijn geremasterd en gesneden bij Mobile Fidelity op de masteringketen ontworpen door Tim de Paravicini en geperst op 140g vinyl bij RTI in Los Angeles. De verpakking voldoet aan dezelfde hoge normen als de bekende Original Master Recording-serie, met een gevoerde binnenhoes van rijstpapier, een beschermende tussenhoes en een opeenvolgend serienummer op de buitenhoes. Mobile Fidelity is ook van plan een reeks experimentele releases uit te brengen en zal in deze serie genoegen nemen met een kopie van de mastertape als de originele tape niet beschikbaar is. Alle LP's worden uitgebracht als beperkte oplages en zullen waarschijnlijk gewilde verzamelobjecten worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen