• MFSL MILES DAVIS - KIND OF BLUE

MILES DAVIS - KIND OF BLUE

180g Vinyl, Doppel-LP - MFSL 2-45011
Artikelnummer:
7450119
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€119,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MFSL 2-45011
UPS/EAN/JAN: 821797450119
Aantal Lp’s: 2
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 16.10.2015
Label: MFSL

MILES DAVIS - KIND OF BLUE

TITLE

1. So What
2. Freddie Freeloader
3. Blue in Green
4. All Blues
5. Flamenco Sketches

Deze speciale editie van Kind of Blue, het iconische jazzalbum uit 1959 van Miles Davis, is een must-have voor elke muziekliefhebber. Met legendarische muzikanten zoals John Coltrane, Bill Evans, Cannonball Adderly, Paul Chambers en Jimmy Cobb, werd het album opgenomen zonder dat de bandleden de nummers van tevoren hadden gerepeteerd. Desondanks werd Kind of Blue een klassieker en een van de meest bekende jazzalbums aller tijden.

Deze uitgave is een dubbel-LP op 45 rpm, verpakt in een luxe doos met een groot tekstboek. Het remasteringproces werd uitgevoerd door Shawn R. Britton en Rob LoVerde, die gebruik maakten van het recent geüpgradede DSD-systeem in Sebastopol, Californië. Het resultaat is verbluffend: elk geluid en elke toon heeft een ongekende helderheid en kracht, terwijl de aanwezigheid van de muzikanten nog nooit zo indrukwekkend is geweest. De analoge ruis is behouden gebleven en geeft het album een authentieke sfeer.

Deze editie is zeer gelimiteerd en wordt geleverd met een unieke serienummer. Het is een eerbetoon aan de genialiteit van Miles Davis en zijn bandleden, en een must-have voor elke fan van jazz en goede muziek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen